Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM EDİYOR

Spread the love

ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE YÜZLERCE AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞUYOR

‘Daha Yeşil Polatlı’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri; Çamlıca Mahallesi’nde yarınlara nefes olacak yüzlerce ağacı daha toprakla buluşturuyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından ‘Üretken Belediyecilik ile Daha Yeşil Polatlı’ parolasıyla başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; yaz aylarının gelmesi ile birlikte şehrin birçok noktası yeşille ve birbirinden farklı bitkilerle buluşturulacak.

Bu kapsamda başlatılan ağaçlandırma çalışmalarının ilk etabı Çamlıca Mahallesi girişinde gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından hazırlanan ağaçlar gün boyunca süren çalışmalarla toprakla buluşturuldu. Yeni yapılan parklar içerisinde toprakla buluşturulan ağaçların yanı sıra eş zamanlı olarak mahallelerde yürütülecek olan çalışmalarla Polatlı’da yeşil alan ve ağaç sayısı arttırılacak. Gün içerisinde yüzlerce vatandaşın ve aracın geçiş yaptığı Çamlıca Mahallesi girişi dün başlatılan çalışmalar kapsamında dikilen çam ağaçlarıyla mahallenin adına yakışır bir hale getirildi.

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ; “DAHA YEŞİL BİR POLATLI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Polatlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında yarınlarımıza nefes olmak için şehrimizde yeşil alan sayımızı arttırmaya, ağaçlarımızı toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Yaklaşan yaz ayları itibariyle tüm mahallelerimizde bir çok noktada ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Hazırladığımız binlerce ağacımız belirli periyodlarla program kapsamında toprakla buluşacak. Geleceğe nefes olacak ağaçlarımızın ve yeşil alanlarımızın şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” Cümlelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR