Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP POLATLI GENÇLİK ÖRGÜTÜ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

CHP POLATLI GENÇLİK ÖRGÜTÜ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Spread the love

CHP GENÇLİĞİ KADİR GECESİ LOKMA DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Örgütü, Kadir Gecesi hayrına hayır lokması dağıttı. Cumhuriyet Meydanı’nda hazırladıkları stantta hayır lokmalarını Polatlı halkına ikram eden CHP Polatlı İlçe Gençlik Örgütü’nce birlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Mübarek Kadir Gecesi hayrına, Teravih namazı sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda  hayır lokması dağıtan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Örgütü anlamlı geleneği devam ettirdi. CHP Polatlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berk Sınmaz yaptığı açıklamada, ‘’ Polatlı halkımızla Kadir Gecemizin kutsiyetini paylaştık. Kadir Gecesi en önemli dini gecelerimizdendir. Bu mübarek günde biz  de Müslümanlığın en güzel geleneklerinden biri olan lokma dağıtımını yaptık. Polatlı’mızın  Milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesi kutlu olsun. Bu paylaşım için alın teri akıtan tüm kardeşlerime ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Polatlı’mızın ve ulusumuzun mübarek ramazan bayramı’nı da tebrik ediyoruz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

CHP POLATLI GENÇLİĞİNDEN  DAYANIŞMA VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berk Sınmaz, Ramazan Ayı boyunca Gençlik Örgütü’nün deprem bölgesinden Polatlı’ya gelen aileleri yalnız bırakmadığını ifade ederek, Ramazan ayının da anlamına uygun olarak dayanışma ruhuyla ailelerin yanında olduklarını ifade etti. Sınmaz, ‘’ Büyük bir deprem felaketi yaşadık. Tüm ulusu derinden etkileyen depremin yaralarını sarmak gayreti hepimize düşen bir sorumluluktu. İl ve İlçe Başkanlığımızın dayanışma kampanyalarında emek veren Polatlı Gençlik Örgütümüz, Ramazan ayının manevi ikliminde dayanışma duygusuyla ilçemize gelen ailelerle o dayanışma bağını kurma gayretinde oldu. Olmaya da devam edecek. Kadir Gecesi kutsiyetini de tüm Polatlı halkımızla paylaştığımız hayır lokması paylaşımımıza emek veren ve ikramımıza güzel dualarıyla katılan herkese teşekkür ediyoruz. Tüm Polatlı halkımıza mutlu bayramlar temenni ediyoruz. ‘’ dedi. –HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR