Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BAYRAMLAŞTI

POLATLI BAYRAMLAŞTI

Spread the love

RAMAZAN BAYRAMI POLATLI’DA KUTLANDI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Polatlı da bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Bulacak ve Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Polatlı halkı ile bayramlaştı.Bayramlasma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi, bayram mesaisinde olan sağlık,ve kolluk kuvvetleri personelleri,hastalar şehit ve gazi aileleri ziyaret edildi.

Ramazan  Bayramı dolayısıyla Polatlı’da, bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Polatlı Konak Güldeste Salonu’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Murat Bulacak, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kamu kurumları , daire  amirleri , gaziler , Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde  konuşan Kaymakam Murat Bulacak “Değerli Polatlı’ı Hemşerilerim, dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.İçinde bulunduğumuz koşullar ne olursa olsun, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmalı, kırgınlıkları unutmalı ve çevremizdeki insanlara, özellikle de çocuklarımıza gereken yardım elini uzatmalıyız.

Bayramı şehit aileleri başta olmak üzere, kahraman gazilerimizi, dost, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek kutlamalı;  hasta, engelli ve muhtaçlık içinde olanlara yardım ederek ziyarette bulunmalı ve bayram coşkusunu onların da yaşamasını sağlamalıyız.

KAYMAKAMLIĞIMIZCA HER TÜRLÜ TEDBİR ALDIK

Ramazan Bayramı dolayısıyla ortaya çıkabilecek sorunların çözülmesi ve vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için Kaymakamlığımızca her türlü tedbir alınmış, Jandarma ve Emniyet teşkilatımız, Belediyemiz, Hastanemiz gibi kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarına giren gerekli her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır.Her bayram olduğu gibi trafik yoğunluğunun artacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Polatlı genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacaklarına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyorum.

 Bayramlar, bizleri bu doğrultuda kaynaştıran günlerdir ve anlamına uygun bir şekilde kutlanmasında büyük toplumsal fayda vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm polatlılı hemşerilerimin,  Ramazan bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI’NA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU VE HEYECANINI YAŞIYORUZ

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise “Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Müslüman milletimizin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği ve sevinçle karşıladığı bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır.Mübarek bayramlarımız; ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anları beraberinde getirir. Allah tuttuğumuz  oruclarımızı  , yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin  inşallah.Eş, dost akraba ziyaretleri, uzattığımız yardım elleri,  gönülden tebessümler kardeşliğimizi daim kılmakta, birlikteliğimizi güçlendirmektedir. Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri yine bu mübarek zamanlardır.İslam dünyasında kan, gözyaşı, acı, şiddet ve nefretin bir an evvel son bulması; bayramların artık mana ve muhtevasına uygun olarak güven ve huzur içinde idrak edilmesi, bizlere barış ve esenlik getirmesi en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramımızın başta bütün insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm Polatlılı hemşehrilerimin Mübarek  Ramazan Bayramını tebrik ediyorum”dedi.

İLÇE PROTOKOLÜ KURUMLARI DOLAŞTI

Polatlı Konak’ta gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak ,Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve 

 beraberindeki heyet  Polatlı Devlet Hastanesi,  Polis Merkezi İlçe Jandarma Karakolu, Şehit ailesi ve gazileri ziyaret ettiler.

HABER AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR