Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberABB MECLİSİNDE 7 POLATLI MECLİS ÜYESİ ENCÜMEN VE KOMİSYONLARDA GÖREV ALDI

ABB MECLİSİNDE 7 POLATLI MECLİS ÜYESİ ENCÜMEN VE KOMİSYONLARDA GÖREV ALDI

Spread the love

ABB MECLİSİNE GİREN POLATLI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI 

Ankara Büyükşehir Belediye meclisi 31 mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. ABB meclis toplantısında encümen ve komisyon üyeleri seçimleri yapıldı.

Encümen üyeliğine  CHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Tufan Bural seçilirken komisyon üyeliği seçimlerinde CHP,Ak Parti ve MHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyeleri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinde encümen ve komisyon üyeleri  belli oldu. 31 Mart seçimlerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında ilk toplantısını yapan Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 90 ,Ak Parti 45,MHP 10 ,Yeniden Refah 1,BBP 1 bağımsız 1 üye  meclis sıralarında yerini aldı.

İlk  meclis toplantısında yapılan encümen ve komisyon seçimlerinde, encümen üyeliğine  CHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Tufan Bural seçilirken komisyon üyeliği seçimlerinde CHP,Ak Parti ve MHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyeleri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Komisyonu ve Kadın Hakları ve Eşitliği komisyon üyeliğine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Plan Bütçe Komisyonu ve Kırsal Kalkınma Komisyonuna CHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Özgür Yaman,Çevre Sağlık Komisyonu ile Köyler ve Yeni Mahalleler Komisyonu üyeliğine CHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Serpil Öztürk,İsimlendirme Komisyonu ve Kent Estetiği Komisyonu üyeliğine CHP Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Yasin Coğşar Yağcı,Eğitim ve Kültür Komisyonu ile Ulus Tarihi Kent Komisyonları üyeliğine MHP

Polatlı  ve Ankara Büyükşehir Meclis Üyesi Recep Aksoy ,Aile Komisyonu ve Kadın Hakları ve Eşitliği komisyon üyeliğine Ak Parti Polatlı ve Ankara Büyükşehir Meclis üyesi Aysel Demir seçildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR