Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGündemHaberPANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERLE YEMEK YEDİ ONLARI DİNLEDİ

PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERLE YEMEK YEDİ ONLARI DİNLEDİ

Spread the love

 KOÇAK POLATLI DA ÖĞRENCLERLE VAKİT GEÇİRDİ, TALEPLERİ ÖĞRENCİLERDEN ALDI

  Ankara il Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçal Polatlı’da öğrencilerle yemek yedi sohbet etti öğrencileri dinledi.   Polatlı da okul müdürleri ile toplantı yaparak ilçede temiz okul belgesi almaya hak kazanan 65 okulun belgelerini veren Koçak, ilçede  okulları dolaşarak, pansiyonda kalan öğrencilerin taleplerini aldı.

 Ankara   İl Milli eğitim Müdürü  Yaşar   Polatlı da 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında    okul müdürleri ile toplanarak Polatlı da eğitim ve öğretimi masaya yatırdılar. Polatlı da eğitim ve öğretimin eksiksiz  sürdürülebilirliği, talepler  , öneriler  okul ve öğrencilerin   değerlendirildiği toplantıda  Polatlı  genelinde tüm okullarda başarı ortalaması, okulların ihtiyaçları,  projeler , ilçenin talepleri gibi pek çok konu konuşuldu.

 OKULLARA BELGELERİ TESLİM EDİLDİ

Tüm Türkiye genelinde başlatılan Okulum temiz projesine dahil olan Polatlı da  okullar  denetimden geçti.  Polatlı da 65 ilk ve orta dereceli okul “Okulum Temiz Belgesi “alamaya hak kazandı.  Polatlı da   okullarda temizlik denetimleri sona erdi, denetim geçen okullara belge verildi.

  Okullarda  “Okulum Temiz” çalışmalarıyla hijyen standartları artırılıyor, sağlıklı öğrenme ortamı sağlanıyor. Okulların  kalorifer kazanlarının bakımlarından lavaboların giderlerine kadar geniş bir yelpazede incelemeler gerçekleştiriyor. Temizlik ve hijyenin yanı sıra okulların genel güvenliği ve çevre düzenlemeleri de göz önünde bulunduruluyor. Bu kapsamlı denetim süreci, öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlıklı bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamayı amaçlıyor.

 BELGELERİ  İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KOÇAK VERDİ

 Okulum temiz projesine başvurarak, hijyen denetiminden  geçerek okulum temiz belgesi almaya hak kazanan 65 okula  düzenlenen  törenle sertifikaları verildi.. Okulların sertifikalarını Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Polatlı ilçe milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç tektim etti. Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak okulum temiz belgesi alan okulları tebrik etti.

 Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Polatlı da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri İlkokulu öğrencileri ile buluştu. Koçak daha sonra ise  Şehit Seher Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda öğrencilerle birlikte yemek yiyerek öğrencilerle sohbet etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR