Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖZTÜRK : VATANDAŞIMIZIN YENİDEN REFAH’A TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ

ÖZTÜRK : VATANDAŞIMIZIN YENİDEN REFAH’A TEVECCÜHÜNÜ GÖRÜYORUZ

Spread the love

ÖZTÜRK VE EKİBİ ESNAF ZİYARETLERİNDE DESTEK İSTEDİ

Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe Başkalığı  14 Mayıs seçimlerine günler kala hafta sonu da mesai yaptı. Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe Başkanı Muzaffer Öztürk başkanlığında sahaya çıkan  teşkilat mensupları esnaflarla hemhal olarak  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde destek istedi.

 Yeniden Refah Partisi14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri kapsamında  Polatlı da esnaftan destek istedi.  Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe Başkanı Muzaffer Öztürk Polatlı da vatandaşın Yeniden Refah Partisine teveccüh gösterdiğinin altını çizerek  “Milletimizin Yeniden Refaha teveccühünü ve yakınlığını görüyoruz buda bizi mutlu ediyor”dedi.

ÖZTÜRK “MİLLETİMİZİN YENİDEN REFAHA TEVECCÜHÜNÜ VE YAKINLIĞINI GÖRÜYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe başkanı Muzaffer Öztürk “Yeniden Refah Partisi olarak; çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Ekibimizle  esnaf ziyaretlerine devam ederek,  Yeniden Refah Zamanı geldiğini, Cumhurbaşkanlığında  Cumhur ittifakına,  Milletvekilliğinde Yeniden Refah Partisine oy vererek destek istedik. Milletimizin Yeniden Refaha teveccühünü ve yakınlığını görüyoruz buda bizi mutlu ediyor ve bu nedenle boş durmanın bizlere yakışmayacağını bildiğimiz için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz.”dedi.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR