Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI,  İMAMOĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

AVCI,  İMAMOĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Spread the love

 AVCI : SAĞDUYU VE SEVGİ GALİP GELECEK, KAZANACAĞIZ 

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da Millet Buluşması Mitinginde 150 kişilik bir grubun taşlı saldırısını kınayarak, ‘’ Atılan taş Türk Bayrağımıza isabet ettiğinde yere düşen şanlı Bayrağımızı yerden kaldıran Erzurumlu kız kardeşimizin o asil ruhu, Milli Mücadele Kahramanlarımız Kazım Karabekir ve Nene Hatunun ruhunu yansıtan vakur tavrının, bu saldırıyı yapan o 150 kişilik gruba örnek olmasını diliyorum” dedi.

CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı, Cumhurbaşkanı  yardımcısı adayı , İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ a yönelik Erzurum’da yapılan    saldırıyı kınayarak “Bizim Meydanlarımızda suhulet var, sevgi var, tebessüm var, umut var, ellerimizde kalp var. Dilimizde, meydanlarda ve sokaklarda, kapı kapı  merhabalaşan, hal hatır soran, kutuplaştırmayan, birleştiren, bütünleştiren sözlerimiz var. Bizler bu süreci sevgiyle, suhuletle tamamlayacak ve yine

Avcı, ‘’ İstiyorlar ki çarşı, pazar, market etiketleri konuşulmasın, insanların bırakın ev almayı daha iyi bir  kiralık eve taşınabilme noktasındaki hayallerinin yok oluşu konuşulmasın. Kendi ifadesiyle, denize daha kolay girebilmek için 4,5 milyon dolara yat alan vekil, kendi bakanlığına kendi firmasının ürünlerini fazla fazla karla satan bakan konuşulmasın, sınavlarda derece yapan pırıl pırıl gençlerimizin mülakatlarda elenişi konuşulmasın.İstiyorlar ki deprem felaketinde özellikle ilk üç gündeki afet yönetimsizliği ve koordinasyonsuzluk konuşulmasın. İstiyorlar ki Millet İttifakı’nın esnafın kira stopajının sıfırlanması, çiftçinin ucuz mazotla buluşması, Aile Destek Sigortası, tarım sektöründe emek veren kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından ödenecek olması, savurganlığın sona erdirilmesi,4-5 yerden maaş alma devrinin bitirilmesi, çiftçilerin kredi faizlerinin silinmesi, 100 bin öğretmen ataması, emekçinin omuzundaki vergi ve sigorta yükünün hafifletilmesi, çiftçimizin mazotundaki ÖTV ve KDV’nin kaldırılması, ücretli ya da sözleşmeli tüm öğretmenlerin kadroya alınması, emekli bayram ikramiyelerinin bir asgari ücrete denk hale getirilmesi, Cumhurbaşkanı’na hakaret suçunun kaldırılması, köy okullarının açılması gibi bir çok projenin konuşulmasın istiyorlar. Ama biz kapı kapı gezerek bu projeleri halkımızla paylaştık. Umutlu bir geleceği paylaştık. 14 Mayıs’ta sandıktan çıkacak sonucu isim verenlere tek bir sözümüz var, 14 Mayıs’ta milletimiz ferasetini gösterecektir, sesini sandıkta duyuracaktır. Sandıktan çıkan kararın adı da Demokrasi Bayramı olacaktır. ‘’ ifadelerinde bulundu.

AVCI, ‘’ BİZ SİYASİLERİN ÖRNEK OLMAK GİBİ DE BİR SORUMLULUĞU VAR ‘’

‘’Tertemiz bir seçim süreci geçirmenin haklı gururunu tüm siyasi partilerle birlikte paylaşacağız.’’ ifadelerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Biz siyasilerin örnek olmak gibi bir sorumluluğu da var. Özellikle siyasete ilgi duyan yeni nesle, gençlerimize doğru örnekleri sunmamız gerek. Bu anlamda Polatlı geçmişten günümüze doğru örnekler vermiştir. Sağduyunun ve saygının öne çıktığı seçim süreçleri yaşanmıştır ve yaşanmaktadır. Buna katkı sağlayan, bu sorumluluğu paylaşan tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR