Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI ‘’ KALPLERİ  KAZANIYORUZ ‘’

AVCI ‘’ KALPLERİ  KAZANIYORUZ ‘’

Spread the love

AVCI’’ KÖY OKULLARI AÇILACAK, ÇİFTÇİNİN MAZOTUNDAN ÖTV KDV KALKACAK ‘’

CHP Polatlı İlçe Örgütü, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları,parti gönüllüleri ve önceki dönem ilçe başkanları ile Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını, merkez ve  kırsal mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, Polatlı Yeni Sanayi emek buluşmaları, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile devam ediyor. CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’  Polatlı’da dokunulmadık kalp, sıkılmadık el bırakmamakta kararlıyız. Tüm gayretleri ve yürekleriyle katkı sağlayan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz yurttaşlarımıza ne kadar moral ve destek vermeye çalışıyorsak, onlar da bizlere destek verip “ siz böyle çalışın biz yanınızdayız” diyor. Halkımızın bu desteği paha biçilemez bir moral kaynağı.’’ İfadelerinde bulundu.

Sakarya, Türk Karsak, Karakuyu, Gündoğan, Eski Polatlı, Beyliköprü, Eski Köseler, Yeni Köseler, Kargalı, Baba Yakup, Kayabaşı, İğciler, Karailyas,  mahallelerinde çalışmalarını tamamlayarak, Hacıosmanoğlu, Tüfekçioğlu, Gülpınar,Türktaciri, Şihahmetli,Yağcıoğlu,Hacı Musa, Sincik, Taşpınar, Kızılcakışla ,Karakaya,Karayavşan, Şeyhali, ve Sivri mahalleleriyle çalışmalarına devam eden CHP Polatlı İlçe Örgütü, Kurtuluş Mahallesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, tüm örgütleriyle tam bir bütünlük halinde çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ‘’ Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, eski ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, milletvekili adaylarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ekip halinde sahadayız. Öbek çalışmalarıyla, o pratiği gerçekleştirmiş bir örgüt olarak sokağa, mahalleye daha hakim bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimiz merkez mahallelerimizi, kırsal mahallelerimizi bahara hazırlıyor, bayraklar, afişlerle… Kadınlarımız, gençlerimiz, tüm örgütümüz kapı kapı, dükkan dükkan, mahalle mahalle, yaşanabilir Türkiye umudumuzu anlatıyor.  ‘’ifadelerine yer verdi.

Avcı :GİTTİĞİMİZ HER YERDE DEĞİŞİMİNİN ARTIK KAÇINILMAZ OLUŞUNUN VERDİĞİ BİR HEYECAN VAR

Avcı, ‘’ Gittiğimiz her yerde esnafımızı, gençlerimizi, kadınları, emeklileri, çiftçileri dinledik. Halkımızda inanılmaz bir değişim rüzgarı ve bunca sıkıntıya rağmen iktidar değişiminin artık kaçınılmaz oluşunun verdiği bir heyecan var.  En önemlisi de, bazı iktidar mensuplarının belediyelerimiz ve partimizi hedef alarak, her gün yalan yanlış açıklamalar yapmaları vatandaşın umurunda değil. Biz onlara ne kadar moral ve destek vermeye çalışıyorsak, onlarda bizlere destek verip “ siz böyle çalışın biz yanınızdayız” diyor. Halkımızın bu desteği paha biçilemez bir moral kaynağı. Biz seçimi açık ara kazanacağımızı biliyoruz ama sanki beklenenden çok daha büyük bir dip dalga geliyor. Millet iktidarı sandıktan rekor bir farkla çıkacak. Sadece cumhurbaşkanlığı için değil, meclisteki milletvekili sandalye dağılımı da günümüz iktidarı için büyük bir hüsrana dönüşecek gibi gözüküyor. Bu gerçeği sahada çalışınca, ayırt etmeksizin herkesin elini sıkıp, derdini dinleyince anlıyorsunuz.

Kırsal mahallelerde de vatandaşlar, ekonomik krizden ve hayat pahalılığından şikayetçi oldu. Tarım ve hayvancılığın yok edildiğini söyleyen mahalle sakinleri, bu nedenle de kırsal mahallelerin boşaldığını söyledi. Mahalle sakinleri,  çiftçilerin ekonomik şartlar altında ezildiğinin altını çizdi.Çoğu kırsal mahallede okul olmadığını belirten mahalle sakinleri, bu nedenle çocukların okula servisle gitmek zorunda kaldığına dikkat çekti. Genel Başkanımızın, 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kılıçdaroğlu’nun  sözü net; , KDV kalkacak,kredi borçları silinecek. Tarımsal üretimde çalışan kadınlarımızın , gençlerimizin sosyal güvenlik primlerini devlet ödeyecek, aile destek sigortamız her ailenin güvencesi olacak ‘’ dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR