Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGündemHaberÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE HASTA BEZİ DESTEĞİ

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE HASTA BEZİ DESTEĞİ

Spread the love

 BEYZAY DERNEĞİ  54 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİNİN HASTA BEZİ İHTİYACINI KARŞILADI

Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesinden Özel Eğitim Öğrencilerine Hasta Bezi Desteği. Beyazay Polatlı Şubesi Polatlı Eğitim Uygulama Okulunda okuyan  54 Özel Gereksinimli öğrencimizin hasta bezi ihtiyacını karşıladı. Beyazay, hayırseverlerin bağışladığı giysi ve eşyaları kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, hasta, yatalak, engelli ve tüm ihtiyaç sahibine ulaştırmaya devam ediyor.

  Polatlı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunu ziyaret eden Beyazay Polatlı şubesi  54 öğrenci için hasta bezi desteği verdi. Beyazay Polatlı Şubesi Polatlı Eğitim Uygulama Okulunda okuyan  54 Özel Gereksinimli öğrencimizin hasta bezi ihtiyacını karşıladı. Beyazay, hayırseverlerin bağışladığı giysi ve eşyaları kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, hasta, yatalak, engelli ve tüm ihtiyaç sahibine ulaştırıyor.  Beyazay Polatlı şubesindne yaplan açıklamada “       Beyazay Polatlı Şubesi Polatlılı hayırsever Murat Karaoğlu’nun  desteğiyle  özel  gereksinimli  öğrencilerimize hasta bezi desteğinde bulunduk. Kıyafet ve maddi yetersizlik kaynaklı alınamayan araçlar gibi temel ihtiyaçlarını sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca dezavantajlı çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici etkinlikler düzenleyerek yaşama dahil olabilmeleri adına gereken motivasyon desteğini sağlıyor ve tüm engelleri birlikte aşıyoruz. 

  Polatlılı hayırseverlerce yapılan yardımların engellilere ulaştırılması noktasında destek olan herkese teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR