Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberOVACIK, ‘’ MİLLETİMİZ İÇİN KENETLENME VAKTİ ‘’

OVACIK, ‘’ MİLLETİMİZ İÇİN KENETLENME VAKTİ ‘’

Spread the love

OVACIK, ‘’ UMUDU BİRLİKTE VAR EDECEK, MİLLET İÇİN MİLLETLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakının  Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Umudu birlikte var edecek, milletimiz için milletimizle birlikte kazanacağız. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi insanımızın derdini görmezden, duymazdan gelen bu iktidar milletimizin sandıktaki kararıyla gidiyor”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami  Ovacık ‘’ Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu , Millet İttifakımızın tüm paydaşları, liyakatli bir yönetim anlayışıyla gönülleri kazanmaya, kaygıları gidermeye, korkuları aşmaya ve sofralara bereketi getirmeye geliyorlar’’ ifadelerine yer verdi. Ovacık “ 8 Şubat’ta Samandağ’da, “içerde annem, abim ve babam var, ses veriyorlar, termal kamerada ısı da var ama girecek ekipman yok” diye  feryat eden genç, “Süt veren ineğini kesip kredimi ödüyorum” diye feryadını dinlediğimiz üretici, 73 yaşında Kaz Dağları’nı savunan Hanife Teyze, işsizlik sarmalındaki gençler, emekli maaşıyla geçinemeyen milyonlar, Z  raporunda zarar yazan esnaf yani bizatihi milletin kendisi iktidara geliyor. ‘’ dedi.

MİLLETE HİZMET ETMEK İÇİN HEP BERABER VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ovacık, ‘’ Millet İttifakımızın liderleri 5 saati aşkın bir toplantı gerçekleştirdiler. Ardından da 13.’ncü Cumhurbaşkanı adayı, Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. Bizler de oradaydık. Öncelikle Saadet Partisi Genel Merkezi’ne gittik. Orada genel başkanlarımızın çıkışını bekledik. Güzel bir teveccühle genel başkanımız Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Ardından hep beraber genel merkezimize geçtik. Orada da Genel Başkanımız bir basın açıklaması yaptı. Ülkemizi bütünleştirici, birleştirici bir konuşmaydı. Genel Başkanımızın ‘’ Millet İttifakının kıymetli liderleri ve  İki değerli arkadaşlarım Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş’la birlikte bir yola çıktık. Uzun zamana yayılan emeğin, özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim. Ben ve ittifakımız bu ülkeyi akılla, erdemle, liyakatle yönetmeye adayız.’’ diyerek başladığı konuşması, tarihi bir konuşmaydı. Çok güzel bir kalabalık ve 13.’ncü Cumhurbaşkanı adayımıza ve Millet İttifakı liderlerine, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza büyük bir teveccüh vardı.  Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ile görevlendirilmesi  bizleri de onurlandırmıştır.  Seçimlere kısa bir süre kaldı. Millete hizmet etmek için hep beraber var gücümüzle çalışacağız. Polatlı’dan ittifak ortaklarımızla birlikte  Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olan Genel Başkanımıza en çok oyu kazandıracağız, tüm Türkiye için, Milletimiz için kenetlenme vaktidir.” ifadelerini kullandı.

Deprem acısının en temel gündemleri olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Ankara Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ilk günden itibaren deprem bölgesinde yurttaşlarımızın yanında., insan üstü bir gayretle hizmet vermeye devam ediyorlar. Milletçe depremin yaralarını birlikte sarmaya devam edeceğiz. Toplumsal dayanışma devam etmeli.  ‘’ ifadelerinde bulundu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR