Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOVACIK : İMAR KATLİAMINDA BİR NUMARASINIZ MAŞALLAH

OVACIK : İMAR KATLİAMINDA BİR NUMARASINIZ MAŞALLAH

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi   Polatlı Belediye meclis üyesi Selami Ovacık, Polatlı Belediyesinin ve Polatlı’nın iyi yönetilemediğini iddia ettiği eleştirisini meclis kürsünden dillendirdi. Ovacık Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı İmar katliamında bir numara olarak   lanse etti ve  şehirde adaletsiz bir emsal uygulamasının gerçekleştiğinin altını çizdi

Ovacık  eleştirilerinde “Terminal binası  Şuanda Büyükşehirin elinde   arsa yok planlar uzun süre devam ediyor tescilden sonra tapusu büyükşehire geçtiğinde yapacak. Bizzat bu konuyu  Mansur Başkanımızla görüştüm bilgisi var. Tarım üniversitesi   çalışmaları ne durumda. İktidarın dışındaki siyasilerin dışlanarak çalışma yürütülmesi kabul edilebilir bir durum değil.

 HANGİSİ DOĞRU ?

 Kamuoyuna Toplu iş sözleşmesi  ile işçilerimize  toplamda yüzde 94 ‘lük bir artış sağladığınızı duyurdunuz. Oysa işçilerimizden gelen bilgiler sizi doğrulamıyor.  Yüzde 56 seviyelerinde bir ücret artışı olduğu iddiaları var. Hangisi doğru açıklar mısınız?

POLATLI’ YI  BETON ORMANINA ÇEVİRMEDE MAHİRSİNİZ

 Seçim vaadinizde Polatlı ya  yeşil kuşaklar kazandıracağınızı söylediniz. Nerelerde yeşil kuşaklar oluşturunuz? Oysa yeşil kuşaklar yerine  park alanlarının içlerine beton  yapılarla   yeşili ortadan kaldırdığınıza  Polatlı halkı şahit oldu. Polatlı’ yı  beton ormanına çevirmede mahirsiniz.

POLATLI’NIN HER BİR BÖLGESİNE FARKLI EMSAL UYGULAMALARI İLE HAKKANİYETTEN  UZAK RANT  DAĞILIMINI SİZLER GERÇEKLEŞTİRDİNİZ

İmar konularına gelince sınıfta kaldınız. Polatlı’nın her bir bölgesine farklı emsal uygulamaları ile hakkaniyetten  uzak rant  dağılımını sizler gerçekleştirdiniz.  İmar katliamında bir numarasınız maşallah.  Ne hikmetse imar planları senelerce devam ediyor. Bir türlü bitmiyor. Şehitlik imar planı 2016 yılından buyan sürümceme de.  Yenimahalle revizyonu 8 senedir  devam ediyor. Gülveren ve İstiklal mahalleri imarları da öyle sıkıntılı yürüyor.   Kartaltepe AVM konutları 2017 yılında ihale edil. Müteahhitti sıkıştırdınız  seçim öncesi AVM yi tamamla diye şahıs tüm gücünü AVM yi tamamlamaya kullandı.   AVM bitti konutlar yarım kaldı.   Ve sonuç Belediye varlığına  verilmesi gereken güzelim  arsa  tamamlama ihalelerine değer olarak ne kattı? Belediyemizin karı mı var zararı mı belli değil. AVM atıl kaldı konutlar tamamlanamadı. Bir türlü bu hesabın içinden  çıkılamaz güç hale geldi.  AVM konutları aidatları nasıl oluyor da  ortak giderlerin karşılanmasında Polatlı Belediyesinin kasasına eksi yazacak   gelişmeler oluyor ? 

 POLATLI VE BELEDİYENİN İYİ YÖNETİLEMEDİĞİ DÜŞÜNCESİNDEYİZ

  Bizler CHP meclis grubu olarak  Polatlı’mızın Polatlı Belediyemizin iyi yönetilemediği   düşüncesini taşımaktayız. 2022 faaliyet raporuna  onay vermeyeceğiz” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR