Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOVACIK ‘’ DUALARIMIZ KABUL  İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN ‘’ 

OVACIK ‘’ DUALARIMIZ KABUL  İBADETLERİMİZ MAKBUL OLSUN ‘’ 

Spread the love

OVACIK KADİR GECESİNİ TEBRİK ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, insanlığın Kur’an-ı Kerim’in sonsuz ışığı ile aydınlanmaya başladığı gün olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ovacık, mesajında; özellikle bu gecede Kur’an-ı Kerim’in gerçek manâda anlaşılması temennisinde bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık ‘’ Kadir Gecemiz Kutlu Olsun   ‘’dedi.Ovacık

Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘’ Bilindiği üzere ilk emri ‘’Oku’’ olan ve güzel ahlâkı, adaleti, hukuku, hürriyeti, üretimi, emeği, hakça paylaşımı, aklı çalıştırmayı, istişareyi, dostluğu, kardeşliği, sevgi ve saygıyı esas alan, buna karşın kula kulluğu, zulmü, her türlü haksızlığı ve yolsuzluğu yasaklayan Kur’an-ı Kerim, Mübarek Kadir Gecesi’nde inmeye başlamıştır. Diğer mübarek geceler gibi Kadir gecesi de kendimizi sorgulamamız ve hatalarımız için af dileyip, kendimizi ve irademizi yenileme zamanıdır.’’ ifadelerine yer veren Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi ve CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Ülkemizde ve çevremizdeki her geçen gün daha da büyüyen sorunlarımız bizleri asla umutsuzluğa sevk etmemelidir. Zira böylesine muazzam değerlerimizle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun ve aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Polatlılı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm ulusumuzun ve İslâm aleminin mübarek Kadir Gece’sini tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim.’’ dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR