Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAŞKAN DEMİR ; ‘’ KALBİNİZLE YAPTIĞINIZ HERŞEY SİZE GERİ DÖNECEKTİR’’

BAŞKAN DEMİR ; ‘’ KALBİNİZLE YAPTIĞINIZ HERŞEY SİZE GERİ DÖNECEKTİR’’

Spread the love

AK PARTİ İLCE BAŞKANI DEMİR KADİR GECESİNİ KUTLADI

                Ak Parti Polatlı ilçe Başkanı Aysel Demir Tüm İslâm âleminin ve Polatlı halkının Kadir Gecesini tebrik etti. Demir “Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize , nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir gecemiz mübarek olsun”dedi.

 Ak Parti Polatlı ilçe Başkanı Aysel Demir Kadir Gecesi kutlama mesajında ,’’ Duâ , İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir ’’dedi.

    Demir “

     Büyük bir şevkle idrak ettiğimiz, Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız .Bu geceyi idrak edeceğimiz kadir gecesinde; tuttuğumuz oruçları taçlandıracak ,rabbimizden affımızı dileyeceğiz.

     Samimiyetle iman edenler ; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar ; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler.

               Ömrümüzün bir muhasebesini yapabilmek ve hayatımızı ‘helal ve haram’ sınırlarını gözeterek bir istikamet çizebilmek ümidiyle bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize , nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

                  Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir gecemiz mübarek olsun”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR