Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberOvacık ‘’ Bayram Güzel Günlerimizin Başlangıcı Olsun ”

Ovacık ‘’ Bayram Güzel Günlerimizin Başlangıcı Olsun ”

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, milletin bayram günleri ruhuyla, refah, huzur ile barış içinde yaşama arzusunda olduğunu belirterek, “ Bayramlarımız birlikteliğimizin pekiştiği günlerdir. Sevinçlerimiz yeşerir. Bu bayram refah, huzur, birlik, kardeşlik ve barış için başlangıcımız olsun.  Kurban Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Ovacık, ‘’ Kurban Bayramı, Dayanışma Ruhunun İfadesidir ‘’

Kurban Bayramı’nı kutladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma mesajı veren Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık,  “ Bayramlarımız, kucaklaşmanın paylaşmanın, birlikte olmanın günleridir. Dayanışmanın ruhu bizlere güç verir. Sevginin varlığı sevincimizi, neşemizi, umudumuzu yeşertir. Bu duyguları her gün yaşadığımız bir ülke elbet mümkün. Bayramlarımızı vatan topraklarında huzur içinde geçirmemiz için, memleketimizin bugünlerini ve güzel yarınlarını borçlu olduğumuz, milletimiz için gözlerini kırpmadan canlarını veren Aziz Şehitlerimizi minnetle bir kez daha anıyorum. Şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyor, şehit ailelerimize bir kez daha sabır diliyorum.’’ İfadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ Dayanışma içerisinde, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak, aile büyüklerimizin hayır dualarını alarak, çocukları, öksüzleri ve yetimleri sevindirerek bayram sevincini çoğalttığımız bu bayramın, özlemini duyduğumuz günlerin başlangıcına vesile olmasını diliyor,Polatlılı  hemşehrilerimin ve tüm Milletimizin Kurban Bayramını kutluyorum’’ dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR