Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÜNGÖR: KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

GÜNGÖR: KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM

Spread the love

GÜNGÖR: BAYRAMLAR   MİLLETÇE EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE, DİRLİK VE DÜZENİMİZİN DEVAMINA VESİLEDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör  Kurban Bayramı Kutlama Mesajında   birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Polatlı halkının Kurban Bayramını kutladı.

 Yarın idrak edeceğimiz Kurban Bayramına ilişkin açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör  “Büyük Türk Milleti’nin, İslam ile müşerref olduğu kutlu zamanlardan bu yana tam bir teslimiyet, yüksek bir iman, coşkun bir heyecanla yaşadığı ve yaşattığı bir Kurban Bayramı’nı daha idrak ediyoruz. Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz; diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır. İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenimizin devamına vesiledir. 

Bayramlar büyüklere hürmetin, küçüklere muhabbetin, akraba ve yakınlara şefkatin daha da fazlalaştığı müstesna zamanlardır. Dostluğun pekişmesi, kardeşliğin ve arkadaşlığın perçinlenmesi, bağlılıkların güçlenmesi bayram günlerinin kalıcı olması dileğimizdir. Ziyaretlerle hatırlamanın, ikramlarla tanışmanın, coşku ve heyecanlarla kavuşmanın tadına ulaştığımız bayramların, sosyal, ekonomik ve toplumsal hayatımızda düzenleyici bir yönü, toparlayıcı bir niteliği bulunmaktadır. Bilhassa Kurban Bayramı’nda; yardımlaşma ve dayanışmanın artması, paylaşma ve bölüşmenin yaygınlaşması, dara düşenlere, yolda ve zorda kalanlara el uzatılması bunun bir göstergesidir.

Bu çerçevede, aziz milletimizin varlığını güvenceye alacak ve ebedi kılacak en önemli hususların başında milli ve manevi değerlerimize sarılmak ve layıkıyla yaşamak gelmektedir. Milli kimlik bilincinin artması ve gerçek anlamda birliğin sağlanması ancak varlığı da yokluğu da paylaşmaktan geçer. Bu duygu ve düşüncelerle yüce Türk Milletinin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR