Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAvcı ’’ Kurban Bayramımız Kutlu Olsun ‘’

Avcı ’’ Kurban Bayramımız Kutlu Olsun ‘’

Spread the love

Avcı ‘’ Bayramların Kutsiyetiyele Kardeşliğimiz, Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun’’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Avcı, mesajında ‘’ Bayramlar sayesinde, insanlar arasında ayrım yapmayan, yoksulluğu yenmek için ödünsüz mücadele veren, adaletli, güvenilir ve herkese hoşgörüyle davranan bir ahlak anlayışının önemini de anımsıyoruz. Her ailenin Kurban ibadetini gerçekleştirebilmesi o adaletin sonucunda olacaktır. ’’ İfadelerine yer verdi.

Dini Bayramların, kardeşlik duygularının pekiştiği, kimseyi ötekileştirmeden huzur içinde yaşama arzusunun tazelendiği özel günlerden olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’  Kurban bayramını her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği bir havada geçirmeyi diliyorum. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir. Bu kültürü ve inancı yaşatmalı, ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışı ile kesilen kurbanları, kurban kesemeyen, pahalılık nedeniyle evine et girmeyen vatandaşlarımızla paylaşmalıyız.’’ dedi.

Avcı ‘’ Bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması, ülkemize huzur ve refah getirmesi dileğiyle bütün Polatlılı hemşerilerimizin ve ulusumuzun bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR