Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberMOTOKURYE   İDDİALARI YALANLADI ,  JANDARMA KOMUTANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

MOTOKURYE   İDDİALARI YALANLADI ,  JANDARMA KOMUTANINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Spread the love

KAZAZEDE  SERDAL KAPLAN  “ÇİRKİN AÇIKLAMALAR VE YANLIŞ HABERLER SEBEBİYLE ÖZÜR DİLERİM”

Spot : kazazede Kaplan “Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığının zan altında kalmaması için açıklama yapma gereği duydum.”

Polatlı’da geçtiğimiz hafta  Eti caddesi ile Battalgazi caddesi kavşağında  otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu  meydana gelen trafik kazasının ardından POHA isimli sosyal medya hesabı üzerinden  yapılan paylaşımlar ve    kazazede   Serdal Kaplan’ın kazaya ilişkin  Polatlı ilçe jandarma komutanın kendisini tehdit ettiği,  kazaya karışan  otomobilin içinde bulunduğuna dair açıklamalarının  gerçek olmadığı ,  çıkan haberlerin asılsız olduğu  ve olayın şoku ile  hastaneye  kendisini  ziyarete gelen komutanı yanlış anladığını söyledi.  Motokurye  Jandarma komutanından özür diledi, şikayetini geri çekti.

 Polatlı da    bir otomobilin   motokuryeye çarpması olayı sonrasında  POHA ‘ya ait  sosyal medyada İlçe Jandarma Komutanının da kazayı yapan araç  içerisinde olduğu    iddialarının  yer aldığı  paylaşımların    gerçeği yansıtmadığını kazazede motokurye  kendi ağzı ile söyledi. 20 Aralık gecesinde Eti caddesi  ve  Battalgazi Caddesi kavşağında  yaşanan motokurye kazasının ardından   sosyal medyada  ortaya atılan iddialar, yapılan paylaşımlar ve  röportajlara ilişkin    dün gazetecilere açıklama  yapan kazazede  Serdal Kaplan  tarafından  yalanlanarak  Polatlı kamuoyu ve ilçe jandarma komutanından özür diledi.

YAPILAN PAYLAŞIMLAR VE AÇIKLAMALAR GERÇEK DIŞIDIR”

 Perpa civarında bir araç Eti Caddesi istikametinde seyreden bir motokuryeye çarpmış ve daha sonra Battalgazi caddesine doğru ilerlemişti.  Olay çevredeki esnafların güvenlik kameralarına ve mobeseye  yansımış   sonrasında  tarafların emniyete verdikleri ifadeler ve şikayetlere  ilişkin  soruşturma başlatılmıştı.

Kaza  sonrasında açıklama yapan Motokurye Serdal Kaplan, POHA isimli sosyal medya sayfasında “aracın içerisinde İlçe Jandarma Komutanının da olduğu ve olayın üstünün kapatılmaya çalışıldığı, komutanın kendilerini tehdit ettiği yönünde” açıklamada bulunmuş, ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmıştı. 

Olayın ardından kısa bir süre sonra   Dün Polatlı adliyesi önünde gazetecilere açıklama yaparak soruları cevaplandıran kazazede  Serdal Kaplan  ,

 çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getirerek herhangi bir tehdit olayının yaşanmadığını söyledi. Kazayı yapan avukatın gözaltına alındığı ve İlçe Jandarma Komutanının da açığa alındığı ifadelerinin gerçek dışı olduğunu belirten Kaplan, Jandarma’dan ve Polatlı Kamuoyundan özür diledi. 

“KOMUTANIN AÇIĞA ALINDIĞI VE AVUKATIN GÖZALTINA ALINDIĞI BİLGİLERİ GERÇEK DIŞIDIR”

Kazazede Serdal Kaplan, Polatlı Adliyesi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında şunları söyledi: “Başıma gelen olaya ilişkin bilgi kirliliği sebebiyle şahıslar ve Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığının zan altında kalmaması için açıklama yapma gereği duydum. Trafik kazasında polisler gerekli yasal işlemleri yaptı. İlçe jandarma komutanı hastanede geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bizi emniyete yönlendirmiştir, herhangi bir tehdit olayı yaşanmamıştır. İlgili komutan ve avukatla herhangi bir husumetimiz yoktur. Komutanın açığa alındığı ve avukatın gözaltına alındığı bilgileri gerçek dışıdır. Kazada Hayati tehlikem yoktur. Kazaya ilişkin yasal süreç şikayetimden vazgeçmem sebebiyle kapanmıştır. Konuya ilişkin çirkin açıklamalar nedeniyle Jandarma kurumundan ve yanlış haberler sebebiyle kamuoyundan özür dilerim.

 Kazadan sonra açıklamaları POHA habere yaptım. Emniyet güçlerinin yaptığı araştırmalar sonucu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Jandarma Komutanı oraya tehdit etme niyetiyle değil bana geçmiş olsun demek niyetiyle geldi. Olayın şokuyla böyle bir bilgi kirliliği yaşandı.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR