Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMEHMET AKİF’TE BULUNAN  SEL SUYU KANALI ISLAH EDİLECEK

MEHMET AKİF’TE BULUNAN  SEL SUYU KANALI ISLAH EDİLECEK

Spread the love

 Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Özsoy Sokakta bulunan sel suyu kanalına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.03.2023 tarih ve 51. gündem maddesi olarak komisyonumuza havale edilen dosya incelendi.

Üye Serpil ÖZTÜRK’ün verdiği önergede; Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Özsoy Sokakta bulunan sel suyu kanalının ağzının kapatılması istendi.

Komisyonca yapılan incelemeler neticesinde; Polatlı ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Özsoy Sokakta bulunan sel suyu kanalının çok eski yıllarda yapıldığı sel suyunun kanala akmadığı, TOKİ bloklarının hemen altında ve mahalle ortasında kaldığı, mahallede kötü koku oluşturduğu, kanalın ağzında bulunan demir telin çalındığı, kanalın ağzının açık olması dolayısı ile mahallede çocuklar için güvenlik sorunu teşkil ettiği yine ağzı açık bulunan kanala mahalle dışından bazı kişilerin içine girerek alkol aldığı ve nahoş olaylara sebebiyet verdiği tespit edildiği,bu nedenle; Polatlı İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Özsoy Sokakta bulunan sel suyu kanalının ıslah edilmesi komisyonumuzca uygun görüldü.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR