Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMECLİS  BUGÜN TOPLANIYOR

MECLİS  BUGÜN TOPLANIYOR

Spread the love

MECLİSTE   ÖNERGELERE KARARA BAĞLANACAK

 Polatlı Belediye Meclisi   7 Nisan Cuma (Bugün) toplanıyor.   Nisan ayı birinci bileşim birinci oturumun ardından komisyona havale edilen konular  müzakere edilerek Nisan ayı meclis toplantılar sona erecek. Plan ve Bütçeden, imara, sağlık  çevre kırsal  komisyonları olmak üzere   meclise sunulan önergeler  oyalanacak.

 Polatlı Belediye meclisi Nisan ayı ikinci toplantısı Meclis Bakanı Mürsel  Yıldızkaya başkanlığında bu akşam saat:17.00’da toplanacak.  Mecliste  müzakere edilerek karara bağlanacak gündem maddeleri şu şekilde;

 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN;   “İptal-İhdas Kadroları” ile ilgili konunun müzakeresi. “Kargalı Mahallesi 144 Ada 1 Parsel Nolu Taşınmazın Okul Yeri Olarak Tahsisi” ile ilgili konunun müzakeresi, “Esnaf ve Sanatkarlar Camii Tahsisi.” ile ilgili konunun müzakeresi, “Müftülük Hizmet Binası Tahsisi” ile ilgili konunun müzakeresi.

 İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN;

 “İmar Plan Notu Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi,  “Ankara İli Polatlı İlçesi  Sarıoba Mahallesi 352 Ada 1, 2 ve 3 Parselleri Kapsayan Alandaki Konut Alanının Sosyal Tesis Alanına Dönüştürülmesine İlişkin İmar Plan Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi,  “İlçemizdeki 2000 Yılı Öncesi Binaların Depreme Dayanıklılığının Araştırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi. “Ankara İli Polatlı İlçesi Gazi (Şehitlik) Mah. Kentsel Sosyal Altyapı Alanlarının Düzenlenmesine Yönelik 1/1000 Ölçekli Kısmi Uygulama İmar Planı Revizyonu(İtirazı)” ile ilgili konunun müzakeresi,. “Ankara İli Polatlı İlçesi Zafer Mahallesi Sosyal Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği.” ile ilgili konunun müzakeresi. “Tarımsal ve Hayvancılık Amaçlı Yapılar hk.” ile ilgili konunun müzakeresi.

 ÇEVRE, SAĞLIK VE ÇEŞİTLİ İŞLER KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN;

 “İlköğretimde Okuyan Çocukların Çevre Bilincinin Geliştirilmesi İçin Çalışmalar Yapılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

KIRSAL KALKINMA VE TARIM KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN;

“Arazi Varlığımızın Ekonomimize Katkısının Arastırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi. KADIN-ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN;

“Depremden Etkilenen Kadınlara Manevi Destek Verilmesi” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi,  “Depremden Etkilenen Kadınlara İstihdam Sağlanması” ile ilgili konulara karara bağlanacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR