Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberMECLİS BUGÜN  3. KEZ TOPLANACAK               

MECLİS BUGÜN  3. KEZ TOPLANACAK               

Spread the love

 Polatlı Belediye meclisi Mayıs ayı ikinci bileşim birinci oturumunu tamamladı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın katılmadığı meclisi meclis başkan vekili Tufan Bural yönetti.  Mecliste komisyonlara havale edilen konular  oy birliği ile meclisten geçerken komisyon çalışmaları devam eden konular bir sonraki meclise bırakıldı. Plan ve bütçe komisyonuna havale edilen;   Polatlı Belediyesi  2023 Yılı  bütçe Kesin Hesap Raporuoy birliği ile kabul edildi. Teknokent Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Katılacak Temsilcilere ilişkin gündeme maddesinde  olağan genel kurula Polatlı belediyesine temsilen Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya katılacak. İç Anadolu Belediyeler Birliği üyeliği hakkında konunun müzakeresine ilişkin, mecliste    Polatlı Belediyesi’nin İç Anadolu Belediyeler Birliği üyeliğine katılmasına karar verildi.    konusu oy birliği ile kabul edildi.

Zabıta ve Temizlik işleri müdürlüğüne  2024  yılında satın alınacak  Taşıtlara  ilişkin  4×4 kamyonetlerin  binek araçlar olarak değiştirilmesine , 2024 yılında satın alınan çift kabin kamyonlarının binek araç olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.  

 Komisyon Çalışmaları Devam Ediyor

Ücret Tarifeleri Belirlenmesi ve Belediye Başkanına Yetki Verilmesi ,Geçiş Hakkı Ücret Tarifesi ,2024 Yılında Yapılan İmalatlar İçin Yol Harcamalarına Katılma Payı Alınıp Alınmayacağı,İmar ve eğitim kültür konuları olmak üzere ,Perpa Pazar Alanı bakımı , Kabak Mahallesi Konak yapımı, Eskikarsak mahallesi evini yapan vatandaşa yardım edilmesi,  Şehir içi araç ve yaya trafiği, Çocuk meclisi kurulması, 

Anneler günü kapsamında en yaşlı okuma yazma öğrenen kadınların ödüllendirilmesi, Kadın ve çocuklara yönelik faaliyet gösteren Belediye birimlerin meclise tanıtılması  konuları  8 Mayıs Çarşamba günü   3. bileşim birinci oturumda müzakere edilecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR