Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberHEM DERTLEŞTİRLER HEM İFTAR YAPTILAR

HEM DERTLEŞTİRLER HEM İFTAR YAPTILAR

Spread the love

 DEPREMEZDE VATANDAŞLAR  İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 Kaymakam Murat Bulacak, Şehit Seher Yaşar Kız İmam Hatip Lisesinde depremzedelerle iftarda bir araya geldi.Kaymakam Murat Bulacak, vatandaşlarla yakında ilgilenerek, sohbet ett, tutulan oruçların kabul olmasını diledi. 
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri tarafından iftar duası yapıldı.

 Kahramanmaraş Merkezli  meydana  gelen ve 11 İlimizi etkileye depremin ardından Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar   Kaymakam Murat Bulacak ile birlikte  iftar açtı. İftar Programına Kaymakamı  Murat Bulacak İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emel Üneşi, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge ve depremzede vatandaşlar katıldı.

 Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Kaymakam Murat Bulacak, yaşanan afetin yaralarının sarılması için devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini ifade etti. Deprem bölgesine tüm Türkiye’den olduğu gibi Polatlı’dan da yardımların gönderilmeye devam ettiğini belirten Kaymakam Murat Bulacak, yardım ve destekte bulunan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR