Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberHAYMANA DA Kİ CİNAYETİN FAİLİ  İŞ ARKADAŞI ÇIKTI HAYMANA DA  Kİ CİNAYET AYDINLATILDI 

HAYMANA DA Kİ CİNAYETİN FAİLİ  İŞ ARKADAŞI ÇIKTI HAYMANA DA  Kİ CİNAYET AYDINLATILDI 

Spread the love

HAYMANA DA  Kİ CİNAYET AYDINLATILDI 
Haymana ilçesinde b

oş arazide insana ait bir kafatasının bulunmasına üzerine  JASAT EKİPLERİ titizlikle yürüttükleri çalışmalar sonucu   kafatasının 1 yıl önce kaybolan H.G ,isimli şahsa ait olduğunu tespit etti. Cinayetin faili ise iş arkadaşı çıktı.  

12 Nisan 2023 günü Haymana ilçesinde S.Y. adlı vatandaş küçükbaş hayvanlarını otlattığı esnada boş arazide insana ait bir kafatası görmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu.  Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hızla bahse konu bölgeye intikal edilmiş ve olay yerinde erkek şahsa ait bir kafatası, dağınık halde muhtelif giysilerin görülmesi üzerine, bölgede yapılan geniş çaplı aramada erkek şahsın bedeni ile olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet bıçak bulunarak muhafaza altına alındı.

        Haymana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince bulunan kafatası ve giysilerden yola çıkılarak cesedin Ekim 2022 yılında kaybolan H.G. adlı şahsa ait olduğu tespit edilmiş, devam eden araştırmalar neticesinde maktul H.G. ile aynı yerde çalışan ve maktul ile aynı tarihlerde kimseye haber vermeden çalıştığı yerden ayrıldığı tespit edilen M.L. isimli şahsın şüpheli olarak araştırılmasına başlandı.

        JASAT ekiplerince yapılan çeşitli araştırmalar ve titiz çalışmalar sonucu M.L. isimli şahsın Sakarya ilinde olduğu tespit edilmiş ve müteakibinde ise şüpheli M.L. 17 Nisan 2023 tarihinde Sakarya ilinde çalıştığı inşaatta Ankara İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yakalanarak Ankara iline getirildi, yürütülen soruşturmada cinayeti işlediğini itiraf etti.         Şüpheli M.L. 18 Nisan 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR