Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI : TÜM İNANCIMLA SÖYLÜYORUM; BAHAR KAPIDA...

AVCI : TÜM İNANCIMLA SÖYLÜYORUM; BAHAR KAPIDA…

Spread the love

AVCI : 15 MAYIS 2023 GÜNÜ YURDUMUZUN DÖRT BİR YANINDA BAHAR ÇİÇEKLERİ AÇACAK

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanlığı Atatürk Anıtına  23 Nisan Ulusal  Egemenlik  ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yılı dolayısı ile çelenk bıraktı. CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. Avcı “Tüm inancımla söylüyorum; Bahar Kapıda” dedi.

CHP den 23 Nisan ‘a özel alternatif çelenk.  CHP her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanında toplanarak Atatürk Anıtına saygı çelengi bıraktı. CHP ilçe Başkanı Bilal Avcı ve partililerin katıldığı  alternatif çelen sunma  töreninde  konuşan Avcı “23 Nisan, Emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşı’nı yöneten iradenin adıdır. Hürriyet azminin ilk kalp atışıdır.  23 Nisan, teslim olmayı reddeden bir milletin direnişi ve dirilişidir. Kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk demeden zincirlerini kıran bir milletin kaderini kendi ellerine alışının simgesidir. Aziz milletimiz şüphe etmesin ki, esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak irade de vardır.

BUGÜN YOKSA YARIN OLACAKTIR

 15 Mayıs 2023 günü yurdumuzun dört bir yanında bahar çiçekleri açacak.Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aziz milletine, bizim de Genel Başkanımıza sözümüz söz, Cumhuriyet demokrasi ile taçlanacak.Tüm inancımla söylüyorum; Bahar Kapıda.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünya çocuklarıyla birlikte tüm çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta ölümsüz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi, saygıyla, özlemle, rahmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR