Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBABASINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Spread the love

 POLATLI DA İŞLENEN  CİNAYETİN SIR PERDESİ   2 YIL SONRA ARALANDI 

 Polatlı da iki yıl önce işlenen cinayetin failleri yakalanarak tutuklandı. Polatlı da 2021 yılında   B.Ç isimli şahıs  yakın mesafeden  av  tüfeği ile vurularak öldürülmüştü.         Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında 14 Nisan 2023 tarihinde gözaltına alınan   B.Ö isimli ölen şahsın kızı E.S.Ç. ve İ.S. adlı şüpheliler B.Ç. adlı şahsı planlayarak öldürdüklerini itiraf ettiler.

  Polatlı da iki yıl önce   işlenen cinayetin perdesi aralandı.    25 Ağustos 2021 günü Polatlı İlçesinde 112 Acil Çağrı Merkezine şüpheli ölüm ihbarı yapıldı.  

        Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hızla bahse konu bölgeye intikal edilmiş ve olay yerinde yapılan ilk incelemede B.Ç. adlı şahsın av tüfeğiyle yakın mesafeden yüz kısmından vurulduğu anlaşılmış ve bahse konu suçta kullanılan av tüfeği evin salonunda bulundu. 

        Yapılan ilk araştırmalar ve alınan beyanlar doğrultusunda herhangi bir şüpheli tespit edilememesi üzerine Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timlerince (JASAT) olayın şüpheli olabileceği değerlendirilerek araştırmalara ağırlık verilmiştir. JASAT Timlerinin titiz çalışmaları sonucunda B.Ç. adlı şahsın kızı E.S.Ç.’nin sevgilisi olan İ.S. adlı şahısla olay gecesi görüştüğü tespit edilmiş ve şahıslar şüpheli olarak araştırılmaya başlandı. 

        Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında 14 Nisan 2023 tarihinde gözaltına alınan E.S.Ç. ve İ.S. adlı şüpheliler B.Ç. adlı şahsı planlayarak öldürdüklerini itiraf ettiler.    

        E.S.Ç. ve İ.S. 17 Nisan 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiler.

.  

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR