Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÖNÜLLER BİR, SOHBET TATLI, ÇAY SICAK

GÖNÜLLER BİR, SOHBET TATLI, ÇAY SICAK

Spread the love

 Polatlı Belediye Başkanı, CHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldzıkaya seçime ramak kala son turlarını atıyor.   İftar öncesi esnaflarla, iftar sonrası köylerde  vatandaşla buluşma Yıldızkaya , Sazlar , Gençali mahallesinde   büyük bir ilgi ile karşılandı.  Görsel şölene dönen Sazlar mahallesi sakinleri Yıldızkaya’yı havai fişeklerle  karşıladı.  Polatlı da görev yaptığı 10 yıl boyunca kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan

  Oy verip vermediğine bakmaksızın eşit hizmet yaktıklarını  belirten Yıldızkaya Polatlı’nın altın dönemi için yapacaklarını  paylaşıyor, Polatlı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile daha da güçlenerek    bugüne kadar almadığı yatırımları alacağına dikkat çekiyor. 

YILDIZKAYA “DÜNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı  Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldıkaya , “Az Laf Çok İş”  “Polatlı için yapacak çok işimiz var “sloganıyla başladığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde  CHP den belediye başkan adayı olan  Yıldızkaya  seçime günler kala  ilçe merkez ve kırsalında  seçime yönelik son ziyaretlerini yapıyor. İftar öncesi esnaflarla, iftar sonrası köylerde  vatandaşla buluşan Yıldızkaya , Sazlar , Gençali mahallesinde   büyük bir ilgi ile karşılandı.  Görsel şölene dönen Sazlar mahallesi sakinleri Yıldızkaya’yı havai fişeklerle  karşıladı.  Polatlı da görev yaptığı 10 yıl boyunca kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan oy verip vermediğine bakmaksızın eşit hizmet yaktıklarını  belirten Yıldızkaya Polatlı’nın altın dönemi için yapacaklarını  paylaşıyor, Polatlı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile daha da güçlenerek    bugüne kadar almadığı yatırımları alacağına dikkat çekiyor.

  31 Mart mahalli idareler seçimleri kapsamında seçim  bölgesini    gece gündüz tarayan Polatlı Belediye başkanı, CHP Polatlı belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya    CHP den adaylığının açıklanmasının hemen ardından sahaya inerek vatandaşla kucaklaşarak gönül sohbetleri ile  vatandaşın teveccühünü kazanıyor.  Polatlı da iki dönemdir  belediye başkanı olan   ve Mevcut Belediye başkanı olması hasebi ile   vatandaş nezdinde teveccühle karşılanan Yıldızkaya  merkez ve kırsal mahallelere   her gün  kapı kapı gezerek vatandaşın hem taleplerini alıyor hem de gelecek 5 yıl için vaatlerini sıralıyor.

BUGÜNE KADAR ADALETTEN ASLA ŞAŞMADAN KAPIMIZI VE GÖNLÜMÜZÜ HERKESE AÇARAK HİZMET ETTİK

 Gerek meydanlarda gerekse  vatandaşla buluşmasında   adalet ve hakkaniyetten aşamadığını, hiçbir vatandaşı   ayırt etmediğini   belirten  Yıldızkaya  “Bir evladınız ve bir kardeşiniz olarak iki dönemdir sizlere hizmet etmenin şerefini yaşıyorum. Bugüne kadar adaletten asla şaşmadan kapımızı ve gönlümüzü herkese açarak hizmet ettik. Nereden ne kadar oy aldığımızı asla sorgulamadık. Bugün yeniden bir yerel seçimin arifesindeyiz. Bundan sonraki süreci Mansur Yavaş’ın insan odaklı ve siyaset üstü hizmet anlayışıyla taçlandırmak istiyoruz. Polatlı’mız için dünden daha fazla çalışarak hizmet edeceğiz. Mansur Başkan ile birlikte el ele verdiğimizde Ankara Büyükşehir Belediyemizin gücü, bizim enerjimiz ve heyecanımızla, Polatlı’mızı belediyemizin 100’üncü yıldönümünde belki de tarihinin en büyük hizmetleriyle buluşturacağız.

“ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATAN TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Polatlı’nın Başkanı Var” sloganı ile  vatandaştan  karşılık  bulan Yıldızkaya   “vatandaşlarımız  bizi Polatlı’nın başkanı var  sözleri ile  tebessüm ve muhabbetle karşılıyor. Vatandaşlarımızın   Destek ve dualarıyla dünden daha güçlüyüz. Şehrimizin dört bir yanında adım adım gerçekleştirdiğimiz çarşı, pazar ziyaretlerinde ‘Seninleyiz’ diyerek gücümüze güç katan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biz çalışıyoruz, Yine Polatlı’mız Kazanıyor.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR