Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÖNÜL BAĞLARI PERÇİNLENİYOR

GÖNÜL BAĞLARI PERÇİNLENİYOR

Spread the love

YILDIZKAYA “POLATLI’DA HALKIN DÖNEMİ, POLATLI’NIN ALTIN DÖNEMİ İLE DEVAM EDECEK”

Spot: Yıldızkaya yapı  tamamlanan Mehmet Akif Mahallesi  sağlık ocağını inceledi

Polatlı Belediye Başkanı,   CHP Polatlı Belediye başkan adayı  Mürsel Yıldızkaya 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri dolayısı ile şehrin dört bir yanında merkez ve kırsal mahallelerde ‘gerçekleştirdiği toplantılarda vatandaşlarla kucaklaşıyor.   Kırsal ve merkezde vatandaşın ilgi odağı olan Yıldızkaya  hemşerileri ile gönül bağını perçinliyor . Polatlı Belediye  Başkanı  Mürsel  Yıldızkaya  bir taraftan seçim gezilerini sürdürürken diğer taraftan   Polatlı belediyesi tarafından alan ve tamamlanan Mehmet Akif mahallesi sağlık ocağının devir işlemleri öncesi  incelemesini gerçekleştirdi.

Polatlı Belediye Başkanı, CHP Polatlı Belediye başkan adayı   Mürsel Yıldızkaya  31 mart seçimlerine kısa bir süre kala seçim sathını adımlamaya devam ediyor.  Gece gündüz hafta sonu mesailerinde merkez ve kırsalda  vatandaşla buluşan Yıldızkaya  vatandaşın meramını alıyor  , yaptıklarını ve yapacaklarını anlatarak  destek istiyor. Polatlı Belediye  Başkanı  Mürsel  Yıldızkaya  bir taraftan seçim gezilerini sürdürürken diğer taraftan   Polatlı belediyesi tarafından alan ve tamamlanan Mehmet Akif mahallesi sağlık ocağının devir işlemleri öncesi  incelemesini gerçekleştirdi.

“POLATLI’DA HALKIN DÖNEMİ, POLATLI’NIN ALTIN DÖNEMİ İLE DEVAM EDECEK”

Polatlı Belediye Başkanı, CHP Polatlı Belediye başkan adayı   Mürsel Yıldızkaya Gönül Sohbetleri adını verdiği toplantılarda   10 yılda vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirerek hizmete açtığı  projeleri anlatırken, gelecek beş yılda “Polatlı’ya Altın Dönemini yaşatacağız” dediği   yeni projelerin de müjdesini veriyor. Kırsal Mahalle  ve merkez mahallerde  vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yıldızkaya gerçekleştirdiği gönül sohbetlerinde müjdesini verdiği yeni projelerin yanı sıra vatandaşların taleplerini ve problemlerini yerinde dinleyerek çözüme kavuşturulması hususunda çalışmalarını sürdürüyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE KURDUĞUMUZ  GÖNÜL BAĞINI DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ”

2014 yılından bu yana belediyenin kapılarını sonuna kadar tüm hemşehrilerine açtığını belirterek ” Polatlılıların ,  merkez ve köy   muhtarlarının  talepleriyle birebir ilgilenen ve sosyal belediyecilikte bir anlayış değişikliği yaptığını kaydeden  Başkan Yıldızkaya; seçim döneminde de hemşehrilerimizle  kucaklaşmaya devam ediyoruz Sahur vakti ve iftar saatlerine kadar bu şehir için  daha güçlü bir şekilde hizmet edebilmek için bu şehrin sokaklarını adımlıyor hemşerilerimizle  gönülden gönüle köprü kuruyoruz.  Kadınlarımızla, gençlerimizle  her bir hemşehrimizle

buluşarak yeni projelerimizi anlattık.Yoğun tempoyla devam ettiği gezilerimiz de hemşehrilerimizle kurduğumuz  gönül bağını daha da güçlendiriyoruz.”dedi. 

 “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN GÜCÜ, BİZİM ENERJİ VE HEYECANIMIZLA POLATLIMIZA ALTIN BİR DÖNEM SUNACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Polatlı Belediyesi’nin Polatlı için birlikte başlatacağı yeni dev projeler ile  Polatlı’nın daha fazla hizmet alması  noktasında destek isteyen   Başkan Yıldızkaya; “İlk günkü heyecanımızla dünden daha fazla çalışarak Polatlı’mıza hizmet edecek, kapımızı ve gönlümüzü yine tüm hemşehrilerimize açacağız. Mansur Başkanımızla birlikte el ele verdiğimizde Ankara Büyükşehir Belediyemizin gücü, bizim enerjimiz ve heyecanımızla Polatlı’mızı tarihinin en büyük hizmetleriyle buluşturacağız. Az Laf Çok İş diyerek Polatlı’mıza bir Altın Dönem sunacağız.” dedi.  

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR