Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇAĞLANCI “ELE GÜNE KARŞI GÜZEL BİR TOKAT ATMAYA VAR  MISINIZ?”

ÇAĞLANCI “ELE GÜNE KARŞI GÜZEL BİR TOKAT ATMAYA VAR  MISINIZ?”

Spread the love

ÇAĞLANCI “1 NİSAN DA ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ”

Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Polatlı Belediye başkan  Adayı Levent Çağlancı “1 Nisan sabahı zaferimizi kutlayacağız” dedi.

 Sanatçı Turgay Başyayla’nın sahne aldığı Ramazan özel konserinde salonu dolduran kalabalığa seslenen  Çağlancı  “Önümüzdeki hafta sandıkları patlamaya var mısınız? önümüzdeki hafta ele güne karşı güzel bir tokat atmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Ben bu yola çıkarken sizlere güvenerek yola çıktım

 1 nisanda sonra sizlere kola kola girerek memleketimizi Türkiye’nin en güzel şehirlerinden belki de  illerinden biri yapacağız”ifadelerine yer verdi.

Sanatçı Turgay Başyayla , Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı’ya destek  konserinde sahne aldı.   Ramazan özel konserinde sevilen türkülerini  Polatlı için söyleyen Turgay Başyayla,  MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı ile karşılıklı oyun havası oynadı. 

 Akra Düğün salonunda gerçekleştirilen  Ramazan özel konserine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya,  Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı, ak parti ve MHP ilçe  yönetimi, Belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi  vatandaşa seslenen Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı, vatandaştan söz aldı.   Çağlancı “Benimle yürümeye varmısınız? Önümüzdeki hafta sandıkları patlamaya var mısınız? önümüzdeki hafta ele güne karşı güzel bir tokat atmaya var mısınız? “dedi.

 Çağlancı yaptığı konuşma da”Maşallah çok güzelsiniz her zamanki gibi yine yeri yerinden oynatıyorsunuz.  İnşallah 1 Nisan’da   yine oynatacağız.   Zaferimize az kaldı bir haftamız kaldı bir hafta sonra sizlerle  beraber Polatlı’yı sallayacağız. 1 hafta  sonra kadınlarımız ,gençlerimiz, büyüklerimiz Polatlı Belediyesi nasıl yönetilir görecekler. 1 hafta sonra daha huzurlu daha şeffaf daha güvenli bir belediye  için benimle yürümeye var mısınız? 

“1 NİSAN SABAHI BAYRAMIMIZI KUTLAYACAĞIZ”

Benimle yürümeye var mısınız? Önümüzdeki hafta sandıkları patlamaya var mısınız? önümüzdeki hafta ele güne karşı güzel bir tokat atmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Ben bu yola çıkarken sizlere güvenerek yola çıktım

 1 nisanda sonra sizlere kola kola girerek memleketimizi Türkiye’nin en güzel şehirlerinden belki de  illerinden biri yapacağız. İnsan böyle kalabalığı görünce duygulanıyor. 1 nisan sabahı bayramımızı kutlayacağız ve  Belediye başkanlığımız sürecinde her günü bayram gibi yaşayacağız”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR