Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberDEVA PARTİSİ 3 YAŞINDA

DEVA PARTİSİ 3 YAŞINDA

Spread the love

UĞURLU “İNŞALLAH ÜLKEMİZDE GÜZEL GÜNLERİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA ) 3 yaşında. Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat UĞURLU partisinin kuruluşun 3. Yılı münasebetiyle ilgili bir mesaj yayınladı.Uğurlu mesajında ‘’9 Mart 2020 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN liderliğinde kurulan partimizin bugün 3. Yaşını kutluyoruz. 3 yıl önce ülkemizde yeniden Demokrasi için, Atılım için, Adalet için, Eşitlik için, Özgürlük için, Refah dolu bir ülke için, yarınlarımız için yola çıkmamızın 3. Yılını kutluyoruz. “dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA ) 3 yılında Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak. . Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat UĞURLU partisinin kuruluşun 3. Yılı, teşkilat mensupları eşliğinde DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan liderliğinde  Anıtkabir’e gidecekler. Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı Av. Sadık Serhat UĞURLU partisinin kuruluşun 3. Yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada “3 yıl önce ülkemizin içinde bulunduğu durumu hak etmediğini bu kötü gidişe dur demek ülkemizin dertlerine deva olmak amaç ve gayesiyle yarınlarımıza çocuklarımıza daha güzel, yaşanabilir, özgürlüklerin hâkim olduğu, demokrasinin, adaletin ve liyakatin hâkim olduğu kadrolar ile yarının Türkiye’sinin imarı için yola çıktık.DEVA Partisi, ülkemizin tümünü kucaklayan, yepyeni bir Türkiye tasavvuru ile yola çıkmış, ilkeleri ve değerleri üzerinde yükselen bir siyasi partidir. Merkezinde sadece insan ve insan onuru olan bir partidir.Partimiz 3 yıl içerisinde siyasetin nasıl yapılması gerektiğini, istişarenin önemini ve ülkede birçok farklı kesimin temelinde Türkiye sevgisi olan paydaşların bir araya gelmesi kültürünün gelişmesini sağlayana ana aktör olarak ön plana çıkmıştır. Siyasette ayrıştırmak yerine bütünleştirici, birleştirici olmayı, kavga yerine diyalogu, ben bilirim diyerek değil ortak akıl ve istişareyi insanlara karşı sadece konuşarak değil onları dinleyerek laf üreterek değil çalışarak yeni fikirler ve çareler üreterek siyasetin nasıl yapılması gerektiğini gösterdik.

İKTİDARA GELMEDEN GELDİĞİMİZDE NELER YAPACAĞIMIZI ORTAYA KOYDUK

Sayın Genel Başkanımız öncülüğünde bu ülkenin boşa geçmiş yıllarını bir çırpıda ortadan yok olan 130milyar $ ‘ın hesabını sorduk , ülkenin yarınlarının Kur Korumalı Mevduat ile heba edilmemesi gerektiğini bunun bir hat olduğunu vurguladık ve  yanlış olduğu gün gibi ortaya çıktı. Ülkemizin sorunlarına deva olmak adına çözüm politikaları ve önerilerimizin yer aldığı programlarımız açıkladık iktidara gelmeden geldiğimizde neler yapacağımızı ortaya koyduk .

Ülkemizin başındaki en büyük problem, “Taraflı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir” dedik. “Yönetimdeki zihniyettir” dedik. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ve topyekûn bir zihniyet değişimi olmadan, ülkemiz gerçek bir hukuk devleti olamaz dedik. Ülkemizin gündemini hızla Güçlendirilmiş parlamenter sistemin parametrelerine çevirdik. Siyasi partilerle bu konuda ikili bazda diyalog ve istişare sürecini başlattık. Bir de dedik ki “Geçiş dönemini çalışmak zorundayız” dedik. Bunun sonucunda Millet İttifakı bünyesinde ülkenin sorunlarının ortak çözüm masası 6 masanın paydaşı olarak yarının Türkiye’si için bir araya geldik. İnşallah ülkemizde güzel günleri hep birlikte göreceğiz.

 TEŞEKKÜRLER POLATLI

İlçemizde kurulduğumuz günden bu yana bize teveccühünü hiçbir zaman esirgemeyen her platformda desteklerini sunan tüm Polatlı halkına ,bizlere gönül vermiş aynı yola çıktığımız partimizin değerli üyelerine ve bizleri her zaman takip eden bizlere yer veren basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler bu ülkeye deva olduğumuz gibi inşallah Polatlımıza’da deva olacağız .Polatlı’nın sorunlarını biliyoruz ve bunun çözümü  içinde her türlü programımızla ilçemizin yarınları içinde biz varız ve deva olacağız diyoruz .Son olarak biz ;Demokrasi ve Atlım Partisi; bu halkın içinden doğmuş, bu milletin içinden oluşup yola çıkmış bir siyasi partidir. Demokrasi ve Atılım Partisi, DEVA Partisi halkımızla sürekli iç içedir. Halkımızla Demokrasi ve Atılım Partisi’nin yürüdüğü yol aynı yoldur. Baktığımız yarınlar aynı yarınlardır. Çünkü vakit demokrasi vakti. Vakit atılım vakti. Çünkü DEVA Partisi tüm Türkiye’nin partisi ve biz tüm Türkiye ile birlikte, Türkiye için hazırız  Polatlı için hazırız .’’dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR