Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA: SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

YILDIZKAYA: SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Spread the love

YILDIZKAYA “HER BİR LİRASI BU ŞEHRİN KAYNAKLARIYLA, BELEDİYEMİZİN İMKANLARIYLA YAPILMIŞTIR”

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Belediye meclis küsüsünden   hem meclis üyelerine hem de vatandaşlara seslendi.  Polatlı Beleidyesi  yeni hizmet binasının yapımına ilişkin konuşan Başkan Yıldızkaya “seçim zamanında vatandaşlarımıza söz olarak vermiştik. İnşallah o sözümüzü de bugün itibariyle yerine getirmiş olduk. Yeni hizmet binamızda daha iyi daha etkin hizmet veririz diye ümit ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza da günün şartları içerisinde çok konforlu uygun bir alan yapmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamız şehrimizin şu anda en prestijli yapısıdır, bir ihtiyaçtır.”dedi. Yeni hizmet binasında  ilk kez meclis başkanlığını yürüten Yıldızkaya  , meclis üyeleri eşliğinde   meclis toplantısında   hem dua ettiler hemde  Fatiha okudular.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Polatlı Belediyesi yeni hizmet binasında ilk kez meclis başkanlığı koltuğuna okutarak meclisi önetti. Başkan Yıldızkaya  yeni hizmet binasında ilk kez toplanan meclis üyelerin Polatlı Belediyesi hizmet binasının yapımı  noktasında bilgi verdi. Meclis başkanlığı kürsüsünden seslenen Yıldızkaya “ Yeni hizmet binamızda daha iyi daha etkin hizmet veririz diye ümit ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza da günün şartları içerisinde çok konforlu uygun bir alan yapmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamız şehrimizin şu anda en prestijli yapısıdır, bir ihtiyaçtır. Konumu, lokasyonu itibariyle de herkesin rahat ulaşabileceği bir yerdedir. Yani şehrin kuzey ve güneyinin tam ortasındadır”

YENİ HİZMET BİNAMIZ ŞEHRİMİZİN ŞU ANDA EN PRESTİJLİ YAPISIDIR, BİR İHTİYAÇTIR

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Belediyemizin tarihindeki çok önemli bir ana beraber şahitlik ediyoruz. Yeni hizmet binamızda ilk meclis toplantımızı icra ediyoruz. Polatlı’mıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Malumunuz belediye binamız oldukça eski, küçük ve günün şartlarına uygun olmayan bir durumdaydı. Birçok birimimiz ek binalarda hizmet vermekteydi. Konum itibariyle çarşı merkezinde olması ve trafik yoğunluğuna da sebep olmasından dolayı ki otoparkımız yoktu. Büyük bir sorun teşkil ediyordu. Hatta bir asansörümüz dahi olmadığından maalesef yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da hizmet almakta zorlanıyordu. Bütün bu ve benzeri sebeplerden dolayı yeni hizmet binasına ihtiyacımız vardı. Bizde zaten bunu seçim zamanında vatandaşlarımıza söz olarak vermiştik. İnşallah o sözümüzü de bugün itibariyle yerine getirmiş olduk. Yeni hizmet binamızda daha iyi daha etkin hizmet veririz diye ümit ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza da günün şartları içerisinde çok konforlu uygun bir alan yapmış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamız şehrimizin şu anda en prestijli yapısıdır, bir ihtiyaçtır. Konumu, lokasyonu itibariyle de herkesin rahat ulaşabileceği bir yerdedir. Yani şehrin kuzey ve güneyinin tam ortasındadır.”dedi.

HER BİR LİRASI BU ŞEHRİN KAYNAKLARIYLA, BELEDİYEMİZİN İMKANLARIYLA YAPILMIŞTIR

 Yıldızkaya Polatlı Belediyesi yeni hizmet binasının yapım aşamasına   ilişkin  Polatlı Belediyesi  öz kaynakları ile  inşa edildiğini belirterek “ “Tabi bu inşaatından yapımına kadar geçen sürede her bir lirası bu şehrin kaynaklarıyla, belediyemizin imkanlarıyla yapılmıştır. Hiç bir kurum ve kuruştan belediyemizin inşası için bir yardım alınmamıştır. Bu sebeple yeni hizmet binamızın projelendirilmesinden inşasına, tefrişatından peyzajına kadar emeğini geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah burada yüzyıllar boyunca çocuklarımız, torunlarımız bu güzel şehre hizmet etmeye çalışırlar. bu vesileyle belediyemizin kuruluşundan bu güne görev yapmış bütün belediye başkanlarımıza bütün belediye meclis üyelerimize, bütün belediye çalışanlarına sizler adına teşekkür ediyorum, Polatlı’mız adına teşekkür ediyorum. Hayatta olanlara sağlık ve huzur diliyorum. Dünden bugüne hizmet etmiş hayatını kaybetmiş belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, konuşmasının sonunda meclis üyelerini saygı duruşu ve ardından Fatiha okumaya davet etti. Ardından belediye meclisinde hayatını kaybetmiş belediye başkanları, meclis üyeleri ve belediye çalışanları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR