Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberDEMİR :  MANDACI ZİHNİYETE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

DEMİR :  MANDACI ZİHNİYETE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Spread the love

 DEMİR :MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENDİK     

 14 Mayıs 2023tarihinde  gerçekleştirilen   Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili  seçimlerine ilişkin genel bir değerlendirme yapan Ak Parti Polatlı ilçe Başkanı Aysel Demir “İHA ’larımızı,SİHA’larımızı,TİHA’larımızı,TCG Anadolu Siha Gemimizi, Altay Tanklarımızı ve daha nicelerini görmeye devam edeceğiz. Başkaları gibi bunları kumların altına gömülmesine, mandacı zihniyete müsaade etmeyeceğiz .bu milletin tarihini ,dünya tarihinden çıkartın geriye  hiçbir anlam ifade etmeyen  boş bir sayfa kalır.”dedi.


Ak Parti Polatlı ilçe Başkanı Aysel Demir 28Mayıs’yta sandık başına gidecek olan Polatlı halkından destek istedi.  14 Mayıs  Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem seçim sonuçlarını değerlendiren Demir “Milletimizin ferasetine güvendik. Üç yüzyıldır süregelen ezilmişlik psikolojisi ,yok sayılma ,bizden bir şey olmaz düşüncesi ve özgüven yoksunluğu ,liderimiz ,cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti iktidarı, Ak Parti hükümetleri, Ak Parti kadroları ile son bularak ,milletimiz titredi ve kendine döndü. Tabiri yerindeyse fabrika ayarlarına geri döndük.”diyerek  ikinci tura kalan   ve  28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.”dedi.  

YÜCE PEYGAMBERİMİZ “CENNET KILIÇLARIN GÖLGESİ    ALTINDADIR” DİYEREK, ZALİME KARŞI GÜÇLÜ OLUNMASI GEREKTİĞİNİ İŞARET ETMİŞTİR

Demir yaptığı  basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi “”     yüce rabbimin bu millete yüklediği misyon bitmedi, bitmeyecek ilay-ı kelimetullah davası ve dünyaya nizam verme görevi ,mazlum milletlere rol model olma ve onların dili, sözcüsü ve de koruyucusu olma, zalimlerinde karşısında , ceddimiz Osmanlının çift su verilmiş çelikten kılıcı olma misyonumuz devam edecektir inşallah. Yüce Peygamberimiz “cennet kılıçların gölgesi    altındadır” diyerek, zalime karşı güçlü olunması gerektiğini işaret etmiştir.

           
        İHA ’larımızı,SİHA’larımızı,TİHA’larımızı,Tcg Anadolu Siha Gemimizi,Altay Tanklarımızı ve daha nicelerini görmeye devam edeceğiz. Başkaları gibi bunları kumların altına gömülmesine, mandacı zihniyete müsaade etmeyeceğiz .bu milletin tarihini ,dünya tarihinden çıkartın geriye  hiçbir anlam ifade etmeyen  boş bir sayfa kalır. Yüz yıl sonra dünya coğrafyası yeniden dizayn edilirken, üç kıtada 24 milyon kilometre karede yüzleri bize dönük mazlum milletleri asla yalnız bırakmayacağız, zalimlerinde korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz.Mavi vatanımızdan ,Trablusgarp’tan,Ortadoğu’dan,Balkanlardan,Afrika’dan ve Karabağ’dan asla geri adım atmayacağız. Okyanusun ötesi, Avrupası ve Türk milletine düşman olan her coğrafyanın tüm çabaları beyhudedir.Ülkemiz coğrafyasının en ücra köşelerinde yaşayan ayakları öpülesi milletimizin feraseti taktire şayandır.
        sonuç ortak aklın sonucudur.

İŞBİRLİKÇİ VE MANDACI ZİHNİYETE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Yerel bazda da cumhur ittifakı olarak açık ara önde olduğumuz aşikardır .Polatlılı hemşehrilerimizde bu misyonu sahiplenmiş ve uluslararası tüm yanıltıcı yönlendirmelerin karşısında durmuştur. Yirmi iki yıldır tüm seçimlerden galip çıkmak dünyada örneği olmayan bir başarı hikayesidir.
        TBMM de çoğunluğu sağlayarak gücümüzü gösterdik.Seçimlerin huzur içerisinde geçmesinde katkısı bulunan , bu demokrasi şöleninde oy versin vermesin tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.  28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm seçmenlerimizi sandığa bekliyoruz.Bu güç ve bu misyon milletimizin gücü ve talebidir ,işbirlikçi ve mandacı zihniyete asla geçit vermeyeceğiz.Dünyada gündem belirleyen ve sonuç alan siyaseti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Ak Parti Hükümeti Ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapmaya devam edecektir.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR