Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP  POLATLI’DAN ASILSIZ HABERE TEPKİ

CHP  POLATLI’DAN ASILSIZ HABERE TEPKİ

Spread the love

  CHP : HABER GERÇEK DIŞI VE ASILSIZDIR

 CHP Polatlı ilçe başkanlığından  ulusal bir kanalda yayımlanan  Polatlı Belediye başkanlığına  ilişkin açıklamalara yalanlama geldi.  CHP’nin Polatlı Belediye başkan adayının kim olacağına ilişkin ismin verildiği ,Polatlı ile birlikte iki ilçenin daha adayını isimlerini açıklayan Televizyon kanalına CHP Polatlı ilçe başkan vekili Melih Çınar tepki göstererek  “Kamuoyuna yansıyan haberlerin gerçek dışı olduğunu ve partimizin aday belirleme sürecinin hala devam ettiğini vurgulamak isteriz. Bu süreç tamamlandığında adayımız, resmi kanallar aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır.”dedi.

CHP Polatlı Belediye başkan adayının  ismini verdiği televizyon kanalını  gerçek dışı ve asılsız haber yapmakla itham etti.  31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin    Polatlı Belediye başkan adayının isminin verildiği bir televizyon kanalına CHP Polatlı  ilçe teşkilatından yalanlama geldi.   CHP Polatlı ilçe başkan vekili Melih Çınar yaptığı açıklamada  Polatlı Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili olarak partimizle ilişkilendirilen bazı isimler üzerine spekülasyonlar yapıldığına şahit olduk. Bu noktada, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

İlçe başkanlığımız, il başkanlığımız ve genel merkezimizde bu konuyla ilgili herhangi bir görüşme veya değerlendirme yapılmamıştır.

Partimizin belediye başkan adaylarını belirleme süreci titizlikle yürütülmektedir. Bu süreç, genel merkezimiz tarafından yürütülmekte olup, aday belirleme kriterlerimiz ve değerlendirme mekanizmalarımız, partimizin ilkeleri ve değerleri doğrultusunda şekillenmektedir.

Kamuoyuna yansıyan haberlerin gerçek dışı olduğunu ve partimizin aday belirleme sürecinin hala devam ettiğini vurgulamak isteriz. Bu süreç tamamlandığında adayımız, resmi kanallar aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır.

Partimiz ve ilçemizin geleceği için en uygun adayın belirlenmesi adına gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ —

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR