Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇAĞLANCI “ POLATLI’YI  GERÇEK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

ÇAĞLANCI “ POLATLI’YI  GERÇEK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Spread the love

ÇAĞLANCI, POLATLI DA YERLİ İSTİHDAMI  GÜÇLENDİRMEK İÇİN KOLLARI SIVADI

Spot: Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı “Gençlerimiz  kendi memleketi Polatlı da çalışacak”

Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı, Polatlı’ya vaat ettiği 41 proje ile “ Polatlı’mızı tarım şehri, hayvancılık şehri, sanayi şehri, ticaret  şehri olmasının yanı sıra birde  üniversite , öğrenci  şehri yapacağız.”dedi. Seçim çalışmalarına   aralıksız sürdüren Çağlancı  vatandaşı dinliyor, talepleri alıyor yapacaklarını  anlatıyor.  Çağlancı  Kırsal Kalkınma Merkezi  projesine ilişkin  Polatlı’mız bir yandan tarım teknolojisinde söz sahibi olurken, entegre soğan işleme tesisimiz başta olmak zere önünü açacağımız yatırımlar ile  sadece tarımsal üretimi değil, katma değeri yüksek nihai ürünlerinde bölgesel ve ulusal  merkezi haline getireceğiz.”ifadelerine yer verdi.

  Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı , seçim çalışmaları kapsamında Polatlı kırsal  ve merkez mahallelerde   vatandaşla buluşmaya devam ediyor.    Kırsalda  çiftçiler ,  besiciler  ,merkezde gençler  ve esnaflar  ile kucaklaşan Çağlancı  Polatlı ya yönelik  41 projeyi anlatıyor vatandaşın taleplerini alıyor.  Polatlı da 1 Nisan sabahı 41 projeyi hayata geçirmek adına kolları sıvayan   Çağlancı    projelerinden   Kırsal Kalkınma Merkezi ile  “Polatlı’yı teknolojik tarımın  başkenti yapmak için  harekete geçiyor, sanayi üretiminden çiftçiliğe, ticaretten  lojistiğe  her türlü  yatırımın  önünü açıyor,  altyapısını hazırlıyoruz” dedi.

HEDEF YERLİ İSTİHDAMI  GÜÇLENDİRMEK

Kırsal Kalkınma Merkezi ile  Bilimsel ve yenilikçi  yaklaşımlarla  daha verimli  üretim daha karlı  ticaret  ve yerli istihdam  hedeflerimize  kısa sürede ulaşacağız. Gençlerimiz  Polatlı’mız da  çalışacak herkes gerçek istihdam seferberliği ile tanışacak.Polatlı’yı teknolojik tarımın  başkenti yapmak için  harekete geçiyor, sanayi üretiminden çiftçiliğe, ticaretten  lojistiğe  her türlü  yatırımın  önünü açıyor,  altyapısını hazırlıyoruz”dedi.

ŞEHRİMİZİN TECRÜBESİNİ SANAYİYE AKTARACAĞIZ

 Polatlı’da   1 milyon 5 yüz 50 dekar ekili arazide çiftçilik yapan  üreticilere seslenen Çağlancı “   Bereketi  Polatlı’mızın bereketli topraklarında  üretken  çiftçilerimiz ve iş insanlarımız Polatlı’mızın il olma potansiyeline  en büyük katkıyı elbette sizlerden bekliyor daha  üretken, daha verimli, daha teknolojik  bir Polatlı için  sizlere ihtiyacı olan tüm alt yapıyı sunmak adına harekete geçiyoruz. Tarım ve Teknoloji üniversitemiz ve teknoparkımız ile  Kırsal kalkınma merkezimiz, sanayiciler  ve çiftçilerimizin  her daim hizmetinde olacaktır.   Çiftçilerimiz için devlet destekli su  ve toprak analizleri ile  bitki hastalıkları ve ürün zararlıları  ile ilgili analizler daha verimli daha  bereketli bir üretimi garanti altına alacağız. İhtisas organize sanayi bölgemiz tarım makineleri başta olmak üzere şehrimizin tecrübesini sanayiye aktaracağız.Polatlı’mız bir yandan tarım teknolojisinde söz sahibi olurken, entegre soğan işleme tesisimiz başta olmak zere önünü açacağımız yatırımlar ile  sadece tarımsal üretimi değil, katma değeri yüksek nihai ürünlerinde bölgesel ve ulusal  merkezi haline getireceğiz.

“ MERKEZİMİZ POLATLI’MIZIN  ÜRETTİĞİ DEĞERLERİN  ULUSAL VE ULUSLARARASI PİYASADA  TANITILMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

 Yılın her döneminde  hizmet verecek şekilde tasarlanan  fuar merkezimiz Polatlı’mızın  ürettiği değerlerin  ulusal ve uluslararası piyasada  tanıtılmasını sağlayacak  herkes için yeni bir kazanç, yeni bir istihdam kapısı olacaktır. Polatlı’mızı tarım şehri, hayvancılık şehri, sanayi şehri, ticaret  şehri olmasının yanı sıra birde  üniversite , öğrenci  şehri yapacağız.”ifadelerine yer verdi.

  Polatlı da faaliyet gösteren kamyoncu esnafına Lojistik Merkezi kuracağının sözün veren Çağlancı “ Polatlı’mız da  Bin 500’e yakın Kamyoncu  tırcı  esnafımız  var  Polatlı’mıza  lojistik merkezi kurarak onların  mağduriyetini gidereceğiz.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR