Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberBU KUPA POLATLI’YA ÇOK YAKIŞTI

BU KUPA POLATLI’YA ÇOK YAKIŞTI

Spread the love

 LİDERDİ ŞAMPİYON OLDU 3. LİGE YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Ligin  lideri   yeşil sahada fırtına gibi eserek BAL daki liderliğini 3. Lige taşıdı.  Sona  bir kala Geredespor karşısında 1-0 öne geçen 1926 Polatlı Belediyespor   ligin bitimine bir maç kala şampiyonluğunu ilan etti.  Polatlı futbol severlerin 30 yıllık hasreti  son bularak 1926 Polatlı Belediyespor  yeşil sahada tarih yazdı. Polatlı artık Türkiye Futbol Federasyonu 3. Ligde top koşturacak.

Lider 1926 Polatlı spor  bu hafta  Bölgesel Amatör Ligin kritik maçına  çıkarak liderliğini şampiyonluk ile   taçlandırdı. 1926 Polatlı Belediyespor   bu hafta  kendi evi ve seyircisi önünde kupa maçına çıktı taraftarın tribünleri hınca hınç doldurduğu  kritik maçta  tezahüratlar sahayı inletirken, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da maçı şeref tribünden izledi. Takımını yalnız bırakmayan binlerce futbolsever    Pazar günü takımına kupa yolunda  tam destek verdi.

30 YILIN HASRETİ İÇİN  NEFESLER TUTULDU

Polatlı 30 yıl sonra    1926 Polatlı Belediyespor  kupa için nefesleri tuttu.  Pazar günü  Geredespor ile karşılaşan  Bal  lideri 1926 Polatlı Belediyespor,  Geredespor karşılamasından galibiyetle ayrılan taraf oldu.  Maçın 17. Dakikasında  Mahsum Kara’nın  golü ile  Gerede karşısında 1-0 üstünlük sağlayarak maçı 1 golle tamamlayan 1926 Polatlı Belediyespor   son dakikaya kadar mücadele etti.

POLATLI   ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

 Uzatmaların oynandığı son 4 dakikalık dilimde tribünler nefesini tuttu, gözler hakemin bitiş düdüğüne çevrildi.  Hakemin bitiş düdüğünün ardından  binlerce taraftar sahaya girerek   galibiyeti kutladı.  Şampiyonluk göz yaşı dökerek sevinçlerini birbirlerine sarılarak kutlayan futbolcuları taraftarı ayakta alkışladı. Kulüp  başkanı Anıl Kırpık, teknik heyet ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da sahaya inerek futbolculara tek tek sarılarak tebrik etti, futbolcularla birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı.  1926 Polatlı Beldespor bir üst lig olan 3. Lige  yükselerek Bölgesel Amatör Lige veda etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR