Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ana SayfaGündemHaberBEYAZAY POLATLI ŞUBESİ 13 ENGELLİ ÖĞRENCİYİ GİYDİRDİ

BEYAZAY POLATLI ŞUBESİ 13 ENGELLİ ÖĞRENCİYİ GİYDİRDİ

Spread the love

 ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN AYAKKABI VE BOTLARI BEYAZAY’DAN

Türkiye Beyazay Derneği Polatlı Şubesi, Özel Eğitim Uygulama Okulunda ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere destek verdi.  İhtiyaç sahibi 13 öğrencinin ayakkabı ve bot ihtiyacı karşılandı. Çocukların ayakkabılarını aileleriyle birlikte giydiren  dernek yöneticileri    ihtiyaç sahibi engelli bireylere yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, 3 Aralık’ta da işitme engelli  bireylere, okuma, dinleme cihazı hediye ettiklerini  dile getirdiler.

Beyazay Polatlı şubesi  ilçede ihtiyaç sahibi 13 engelli öğrenciye kış desteği verdi.

Bazı öğrencilerin kışlık ayakkabıya ihtiyacı olduğunu tespit ederek   harekete geçen   Beyazay Polatlı şubesi  yöneticileri   Bahtiyar Çaldağ ve  Hasan Hüseyin  Yavaş, ihtiyaç sahibi 13 çocuğa ayakkabı ve bot alarak  Özel Eğitim Uygulama Okuluna   teslim etti.

Yaklaşık 15 yıldır Şehirde engellilerin  sorunlarına çözüm üretmek için faaliyetlerini yürüten Beyazay Polatlı şubesi, MEB Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören 13 öğrencinin kışlık ayakkabı ihtiyacını karşıladı. Derneğin Polatlı şubesi yönetim kurulu üyeleri,  Okul Müdürü Aynur Aksu ile irtibata geçerek,  engelli bireylere yardımcı olmak istediklerini dile getirdi. İhtiyaç sahibi 13 çocuğa ayakkabı ve botları giydirildi. 

Çocukların ayakkabılarını aileleriyle birlikte giydiren Bahtiyar Çaldağ ve Hasan Hüseyin Yavaş,  ihtiyaç sahibi engelli bireylere yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, 3 Aralık’ta da işitme engelli  bireylere, okuma, dinleme cihazı hediye ettiklerini  dile getirdiler.

  MEB Polatlı Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Aynur Aksu,   Beyazay Polatlı Şubesi ve yardımsever vatandaşlara teşekkür etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR