Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAYRAMLARIMIZI KANA BULAMAYALIM

BAYRAMLARIMIZI KANA BULAMAYALIM

Spread the love

TARHAN : BAYRAM TRAFİĞİNE DKKAT!  

Kurban  Bayramı nedeniyle  yola çıkacak olan sürücülere   uyarılarda bulunan Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan  “bayramımızı kana bulamayalım”dedi. Tarhan sürücülerin trafik kurallarına uymalarını istedi.

9 Günlük   Bayram tatili   için yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunan Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan, “Bayram tatili başladı.  Cuma günü mesai bitimin ardından  Pazartesi  ve   Salı günü idari izinle birlikte 9 gün sürecek olan Bayram tatili   öncesi  Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan  yola çıkacak olan şoförlere  trafik kurallarına ilişkin hatırlatma yaptı. Bayram tatilin başlaması ile birlikte  yollarda yaşanacak  trafik yoğunluğuna dikkat çeken Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan   “ Trafik kazalarını en aza indirmek için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Trafiğe çıkan sürücülerimiz kendi canını ve sevdiklerini düşünerek hız yapmaktan kaçınmalı. Hız yapacağız derken canımızdan olmayalım” dedi.

 UYKUSUZ YOLA ÇIKMAYIN

 Trafiğe çıkacak olan  araç sürücülerinin özellikle gece  yola çıkacaklar mutlaka uykusunu almış olmalıdır Uykunuz geldiğinde lütfen aracınızı en yakın dinlenme  alanına çekerek uyuyunuz.

ARAÇLARIN BAKIMINI YAPTIRIN

Bayram dönemlerinde trafik kurallarına daha fazla özen gösterilmesi gerekliligine dikkat çeken İsmail Tarhan; “ Tatillerde yollarda araç yoğunluğu artacağı için trafikte her zamankinden daha dikkatli olunmalı. Bayramı acı olaylar yaşayarak başlatıp bitirmemek için özellikle uzun yolculuklarda sık sık molalar verilmeli. Araçların bakımları yaptırılmalı. “dedi

Tarhan mesajının sonunda tüm vatandaşların  Kurban  Bayramını kutladı

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR