Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberAZİZ ŞEHİTLERİMİZİN, BİZLERE YADİGÂRISINIZ

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN, BİZLERE YADİGÂRISINIZ

Spread the love

BULACAK : HEPİMİZİN SİZE MİNNET BORCUMUZ VAR

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak Şehit aileleri e gazilere iftarda buluştu. Kaymakam Bulacak  iftarda şehit aileleri ve gazilere seslendi. Bulacak “Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Sizler, aziz şehitlerimizin, bizlere yadigârısınız. Devletimiz ve milletimiz, sizlerin kıymetini, değerini her zaman bilecek, hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü sizler en değerli varlıklarımızı; çocuklarımızı, eşlerimizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun

Polatlı Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. İftar programına  Kaymakam Murat Bulacak, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 58. Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Abdullah Katırcı, Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı Önder Güleç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri tarafından yapılan duanın ardından konuşan Kaymakam Murat Bulacak, Şehit Ailelerine ve Gazilere Türk Milletinin her zaman minnet borçlu olduğunu söyledi.

HER ZAMAN MİNNET BORCUMUZ VAR
Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları; Bugün, böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan, büyük bir onur duyuyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz. Sizler, aziz şehitlerimizin, bizlere yadigârısınız. Devletimiz ve milletimiz, sizlerin kıymetini, değerini her zaman bilecek, hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü sizler en değerli varlıklarımızı; çocuklarımızı, eşlerimizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun.
Sözlerimi tamamlarken bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Hepsinin ruh şad olsun. Hepsinin mekânı cennet olsun. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, onlara da mutluluk ve sağlık diliyorum. Mübarek Ramazan hepimize hayırlar getirsin. Hepiniz hoş geldiniz. Tekrar teşrif ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR