Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI ‘’ SİZDEN ÖNCE DE BUZDOLABI VARDI AMA DOLUYDU ‘’

AVCI ‘’ SİZDEN ÖNCE DE BUZDOLABI VARDI AMA DOLUYDU ‘’

Spread the love

AVCI ‘’ MUTFAKLARDAN YÜKSELEN ÇIĞLIK SANDIKTA YANKILANACAK ‘’

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için saha çalışmalarına devam eden  CHP Polatlı İlçe Örgütü, Ticaret Borsası Esnafları ile buluştu. Ziyarette gündemin ilk sırasında konuşulan yine mevcut ekonomik durum oldu. Ticaret Borsası esnaf ziyaretlerinde açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ‘’Mutfaklardan yükselen çığlığı mevcut iktidar yıllardır duymadı. Sandıkta o çığlık yankılanacak. İnsanlar en çok ekonomik şikâyetlerini iletiyor. Her gittiğimiz yerde ‘Bu sefer sizi deneyeceğiz’ söylemiyle karşılaşıyoruz. ‘Artık yapamıyorlar’ diyorlar. İnsanlar iktidarın vaatlerinin gerçekçi olmadığının farkında. Esnaf önünü göremiyor ve çözüm bekliyor” ifadelerinde bulundu.

CHP Polatlı İlçe teşkilatı  Polatlı Ticaret Borsası esnaflarını ziyaret etti .Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Hatırlarsınız , ‘’ Bizden önce buzdolabı mı vardı?’’ diye sorulmuştu, gittiğimiz heryerde vatandaş aynı şeyi söylüyor, yurttaş iktidara diyor ki; ‘’Evet sizden önce de buzdolabımız vardı ama doluydu, boşalttınız. ‘’ 1 milyona yakın çiftçi toprağı tohumla buluşturmaktan vazgeçti. Girdi maliyeti zirve yaptı. Kadınlar ‘Bıktık bu pahalılıktan. Markete gidiyoruz  ama pahalılıktan ihtiyaçlarımızı alamıyoruz. Fiyatlar her hafta katlanarak artıyor. Eskiden 6 ayda, yılda değişen fiyatlar artık haftalık değişmeye başladı’ diyorlar” dedi.

AVCI ‘’ ÇALIŞMALAR DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR,POLATLI DEĞİŞİMİ İSTİYOR  ‘’

Ticaret Borsası esnafları ziyaretinde yaptığı açıklamada ‘’ Biz bir ekip olarak buradayız, bir ekibimiz kırsal mahalle çalışmalarını sürdürüyor, Taşpınar, Kızılcakışla, Karakaya, Karayavşan, Şeyhali ve Sivri mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluştuk. Gençlerimiz hem merkezde hem kırsal mahallelerde bayraklama çalışmaları yapıyor, bir ekibimiz merkez esnaflarımızı ziyaret ediyor ve ikişerli üçerli gruplar halinde bir ekibimiz de merkez mahallelerimizde kapı kapı ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Sahada şunu net olarak görüyoruz ; Ekonominin geldiği nokta vatandaşın gerçek gündemi… İnsanlarımız gerçekten zor durumda ve bu hale getiren iktidar ortada…  En basit örneği; Mülakatı kaldıracağız diyorlar. 20 yıldır elinizden tutan mı vardı? Aklınız neredeydi, sınavlarda dereceye giren binlerce pırlanta gibi gencin hakkını neden yediniz? Halkımız bunları soruyor. Tüm bunların karnesini, esnaf bulunduğu zor durumun Z raporunu sandıkta verecek. Polatlı’da bu değişim talebini de açıkça görüyoruz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

HBR  Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR