Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI : MİLLİ MÜCADELE TARİHİMİZİN ONUR GÜNÜ KUTLU OLSUN

AVCI : MİLLİ MÜCADELE TARİHİMİZİN ONUR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Spread the love

AVCI :18 MART, AZİZ MİLLETİN BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN TEMELİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Avcı mesajında, 18 Mart tarihinin yüce Türk Milletinin içindeki Milli Egemenlik ruhunu tüm dünyaya haykırdığı şanlı gün olduğunu vurgularken “Türk bağımsızlık tarihinde ayrı bir anlamı olan, Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdıran, kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 108.’nci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108.’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla  yayımladığı mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Türk Ulusunun yurdunu her ne şartta olursa olsun, gerekirse ölümüne savunacağının delili olması açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Türk ve dünya tarihine damga vurmuş 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için düşmanla amansız mücadelelere girmiş ve destanlaşmış kahramanlık örnekleri vermişlerdir. ‘’ ifadelerine yer verdi. 

Avcı, ‘’ Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. ‘’ dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR