Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberALTIN DÖNEMDE  ENERJİYİ GÜNEŞTEN ALAN POLATLI İÇİN  KOLLAR SIVANDI

ALTIN DÖNEMDE  ENERJİYİ GÜNEŞTEN ALAN POLATLI İÇİN  KOLLAR SIVANDI

Spread the love

TARIMIN BAŞKENTİ POLATLI DA ÇİFTÇİLER İÇİN    GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ DEVREYE GİRECEK

   Polatlı Belediye başkanı, CHP Polatlı Belediye Başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ,    Polatlı’nın altın dönemi olarak nitelendirdi  yeni dönemde Tarım memleketi Polatlı da  çiftçi ve kırsal mahalle sakinlerine yönelik projeleri ile  kırsal mahallerde vatandaştan tam destek görüyor.Öözellikle yaz dönemlerinde kırsal  mahallerde meydana gelen hırsızlıkların  önüne geçilmesi  ve  köyleri daha güvenli hale getirmek amacı ile  geçtiğimiz dönemde 50 den fazla köyde hayata geçirdiği  kamera sistemlerini 82 köyün  tamamında  uygulamaya devam ediyor. Tarımsal alanda  güneş enerji sistemlerini  hayata geçirecek olan Yıldızkaya  Enerjiye harcanan kaynakların  artık tarımsal üretime yönelterek , Polatlı çiftçisinin darda kalmaması için çok çalışacağını belirtti.  Başkan Yıldızkaya  seçim ziyaretleri çerçevesinde Kargalı mahallesi sakinleri ile buluştu. Kargalı mahallesinden Yıldızkaya’ya tam destek geldi.

Polatlı Belediye başkanı, CHP Polatlı Belediye Başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ,    Polatlı’nın altın dönemi olarak nitelendirdi  yeni dönemde Tarım memleketi Polatlı da  çiftçi ve kırsal mahalle sakinlerine yönelik projeleri ile  kırsal mahallerde vatandaş tarafından büyük bir teveccühle karşılanıyor.  Başkan Yıldızkaya  seçim ziyaretleri çerçevesinde Kargalı mahallesi sakinleri ile buluştu. Kargalı mahallesinden Yıldızkaya’ya tam destek geldi.

  Polatlı da 1 buçuk milyon ekili arazi üzerinde tarım yaparak Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Polatlı çiftçisinin  enerjiye harcadığı  para  artık tarıma harcanacak. Polatlı Belediye Meclisinde  onaylanan karar kapsamında Polatlı  Belediyesine ait tarıma elverişli olmayan araziler üzerine kurulması planlanan  Güneş Enerji Sistemleri ile başta Belediye olmak üzere şehirde bir çok noktada yıllık enerji tüketimini, doğaya zarar vermeyen yenilenebilir enerjiden sağlanacak.

Polatlı Belediyesinin 100. Yılında ilçenin altın çağını yaşayacağını belirten   Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın kırsal mahallere yönelik projelerinden satır başları şöyle ;

POLATLI ÇİFTÇİSİNİN DARDA KALMAMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Polatlı Belediye Meclisimizde onaylanan karar doğrultusunda; Belediyemize ait tarıma elverişli olmayan araziler üzerine kuracağımız Güneş Enerji Sistemleri ile başta Belediyemiz olmak üzere şehrimizde bir çok noktada yıllık enerji tüketimini, doğaya zarar vermeyen yenilenebilir enerjiden sağlayacağız. Enerjiye harcanan kaynaklarımızı artık tarımsal üretime yöneltecek, Polatlı çiftçisinin darda kalmaması için çok çalışacağız.

GÜVENLİ KÖYLER, GÜVENLİ ÇEVRE

50’den fazla köyümüzde giriş ve çıkışlara kurduğumuz kamera sistemleriyle kırsal mahallelerimizi daha güvenli bir hale getirdik. Tüm 82 kırsal mahallemizin tümünde bu sistemin kurulmasını ve aktif olarak çalışmasını sağlayacağız.

KUZEY VE GÜNEY KÖYLERİ İÇİN BÖLGESEL EK HİZMET NOKTALARIYLA ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK

Kırsal mahallelerimizi kuzey ve güney köyleri olmak üzere 2 farklı çalışma sahasına ayırarak Ankara Büyükşehir Belediyesi ortaklığında kuracağımız belediye hizmet noktaları ile sorun ve problemlerin çözümünde daha hızlı sonuç alınmasını sağlayacağız. Hemşehrilerimiz artık belediyeden gelecek hizmeti beklemeyecek, köylerin işleri vakit kaybetmeyecek.

 HBR Aysun Yılmaz Benli 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR