Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberALPER ÇELİK MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

ALPER ÇELİK MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Spread the love

 POLATLI’NIN TANINAN İSİMLERİNDEN ALPER ÇELİK MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 MHP Ankara 1.bölge milletvekili aday adayı   Alper   Çelik   saha ziyaretlerinde İstiklal gazetesini ziyaret etti. İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel ile Polatlı özelinde sohbet ederek seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunan  Polatlılı Çelik , MHP den aday adayı olarak çalışmalara başladığını kaydetti. Çelik , Polatlı’nın sorunlarının Mecliste çözümü, Polatlı’nın hakkettiği değeri alması, yatırımlardan  yararlanabilmesi hususunda  mutlak suretle Polatlı’nın kendi içinden bir milletvekili çıkarması gerekliliğine değindi. 

Polatlı’nın tanına esnaflarından   genç ve dinamik  iş adamı Alper Çelik Ankara 1.Bölgeden Aday Adayı oldu.Çelik “ birikimlerimi Yüce Türk milletinin başkenti, gözbebeğimiz Ankara’nın hizmetine sunmak, kutlu davamızın bir neferi olmak ve Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonuna hizmet etmek için aday oldum”diyerek  İlçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Polatlı İstiklal gazetesini ziyaret eden Çelik İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel ile Polatlı özelinde sohbet ederek seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

ALPER  ÇELİK KİMDİR?

1993 yılında Polatlı’da doğan Alper ÇELİK lise eğitimini TED Polatlı Kolejinde, üniversiteyi Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisat Fakültesinde, Yüksek Lisan eğitimini Atılım Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında tamamladı. 

Mezuniyetinden sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında bir dönem görev yapan Alper ÇELİK aynı zamanda  sanal bir  ticaret platformunun isim ve imtiyaz sahibidir. Askerlik görevinden sonra Polatlı’da, Çelik Tarım Borsası Gıda Gübre Müşavirlik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak hizmet vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

KUTLU DAVAMIZIN BİR NEFERİ OLMAK VE TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 1. Bölge Aday Adayı Alper ÇELİK açıklamasında; MHP liderimiz, Türkmenbeyimiz Sn.Dr. Devlet Bahçeli’nin ülkemiz ve milletimizin selameti ve devletimizin bekası için hiçbir beklentisi olmaksızın Cumhur İttifakına verdiği desteği çok anlamlı buluyorum. 

Asrın felaketinin yaşandığı ülkemizde bu günlerde daha çok sabıra, daha çok dayanışma ve daha çok çalışmak gerekiyor. İnancımız odur ki her zaman olduğu gibi milletimiz devletimiz ile birlikte bütün sıkıntıları aşacaktır.

Ben de birikimlerimi Yüce Türk milletinin başkenti, gözbebeğimiz Ankara’nın hizmetine sunmak, kutlu davamızın bir neferi olmak ve Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonuna hizmet etmek için aday oldum. Bu vesile ile hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR