Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaGündemHaber23 NİSAN KUPASI SAHİBİNİ BULDU

23 NİSAN KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Spread the love

104. YILA ÖZEL 3 BANT BİLARDO ŞAMPİYONASI YAPILDI

Polatlı da Amerikan Bilardo turnuvası gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yılına özel Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği 12-18 yaş arası bilardo turnuvası düzenledi. Turnuvada Çınar Ünal Birinci olurken , Dernek Başkanı Işık, Polatlı da tüm gençleri 19 Mayıs Bilardo şampiyonasına katılmaya davet etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Amerikan Bilardo turnuvası düzenledi. 12-18 Yaş sporcuların katıldığı turnuvada kupa sahibini buldu.

Polatlı da gençleri teknoloji başta olmak üzere her türlü bağımlılıktan uzaklaştırmak adına spor aktiviteleri gerçekleştiren Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık bir projeyi daha hayata geçirerek , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yılına özel Centilmen bilardo salonunda düzenlenen turnuvada 16 gencin katılımını sağladı. 20 Nisan tarihinde gerçekleştirilen turnuvada 15 maç yapıldı Turnuvada dereceye gire ve ödül törenine katılan sporculara, Aktanlar spor giyim mağazası sahibi Mesut Aktan tarafından hediyeler verilirken, Alaattin Taymaz imzalı Gölge fesleğeni kitabı hediye edildi.

Turnuvada 1. Olan Çınar Ünal’ın kupasını derneğin kurucu başkanı Sevim Işık verdi.

IŞIK “Şampiyon Polatlı’mızın Çocuklarıdır”

Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı ve TBF antrenörü Mehmet Işık Bilardonun madde bağımlılığı ile mücadelede en etkili sporlardan biri olduğuna dikkat çekerek gençlerin bilardo oynamalarını istedi. Işık turnuvaya katılan tüm sporculara ve destek verenlere teşekkür etti.

Işık “ Her türlü bağımlılıkla mücadele , gençlerimizi spor ve yararlı uğraşlarla meşgul etmek adına spor faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Polatlı da spor faaliyetlerinde daha çok gencimizi görmek istiyoruz. Bilardo ülkemizde 8 yaşından itibaren yapılabilecek bir spor branşıdır. Pek çok okulda bilardo seçmeleri dersler arasına alındı. Düzenlediğimiz turnuvalarda şampiyon olan gençler Polatlı’mızın gençleridir. Tüm gençlerimizi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve gençlik spor bayramına özel düzenleyeceğimiz Polatlı bilardo şampiyonasında görmek istiyoruz. Ve tüm gençlerimizi bu vesile ile şampiyonaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR