Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇOCUKLAR BAYRAMINI KUTLAYACAK

ÇOCUKLAR BAYRAMINI KUTLAYACAK

Spread the love

POLATLI’DA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı Polatlı da renkli görüntüler eşliğinde coşku içinde kutlanacak. Polatlı Necmettin Erbakan Kapalı spor salonunun ev sahipliği yapacağı kutlama töreninde çocuklar hünerlerini sergileyerek , Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bayramlarını kutlayacaklar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı Polatlı da törenlerle kutlanacak. Törenlerin ilk adresi Cumhuriyet Meydanı olacak. Milli Eğitim müdür İmralı Kaloç , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılında Atatürk Anıtına saygı çelengini sunacak.

Akabinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri Necmettin Erbakan Kapalı Spor salonunda devam edecek.

Törende Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, tören grupları ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacak.

104.yıl kutlama töreninde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç yapacak. Kaloç, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak.

Törende çocuklar hünerlerini sergileyerek , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının doyasıya kutlayacaklar. Törenlerde ilçe genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı ilk ve orta dereceli okullar arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR