Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ DE ŞEHİTLERİMİZ ANILACAK

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ DE ŞEHİTLERİMİZ ANILACAK

Spread the love

ŞEHİTLERİMİZİN ANILACAK  ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLECEK

18 Martta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Polatlı da 18 Mart Cumartesi  günü bir dizi etkinlikle kutlanacak şehitlerimiz yad edilecek. Polatlı da şehitlerimiz için mevlüt okunacak,şehit kabirleri ziyaret edilecek.

18 Mart Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Polatlı da ilçe kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında  bir dizi programlar gerçekleştirilecek.

Polatlı İlçe Müftülüğü tarafından Yenimahalle  Camii’nde sabah namazından sonra tüm şehitlerimizin ruhları için dualar okunup, tesbihat yapılacak ve öğle namazında şehitler için mevlit okunacak.

Cumartesi günü saat 09.30’da Sakarya Şehitliği’nde bulanan Şehitler Anıtı’na Polatlı Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından saygı çelenkleri bırakılacak .Garnizon Komutanlığı   tören birliği tarafından saygı atışı yapılacak. Saygı atışının ardından günün anlam ve önemini belirtilen konuşma yapılacak. Günün anlamını belirtilen konuşma Garnizon Komutanlığınca görevlendirilecek bir subay tarafından yapılacak. Şehitlik Anıtında yapılacak olan törenlerde İlçe Müftülüğünün organizesi ile Kur’an-ı Kerim okunacak ve ardından tüm şehitlerimizin ruhları için dua edilecek.

ŞEHİT KABİRLERİNE  KARANFİL BIRAKILACAK 

 Polatli protokolü ve şehit aileleri beraberliğinde 1 8 Mart 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da  Şehit Kabirleri ziyaret edilecek ve burada saygı duruşunda bulunulacak. 

13 EYLÜL KÜLTÜR MERKEZİ’NDE PROGRAM YAPILACAK

Cumartesi günü saat 10.30’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde Duatepe Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi’nin hazırladığı Şehitler Günü Anma Programı yapılacak. 13 Eylül Kültür Merkezi’nde uygulanacak olan Anma Programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda, Duatepe Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğünün sorumluluğunda hazırlanarak icra edilecek.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ZİYARET EDİLECEK 

Saat 11:45’te Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı Sosyal Tesislerinde Şehit Ailelerine ikramda bulunulacak. Şehitleri Anma Günü olması sebebiyle 18 Mart 2023 Cumartesi günü öğleden sonra  şehit  aileleri ve gaziler  ziyaret edilecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR