Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemESNAFIN ELEKTRİKTE İNDİRİM TALEBİ

ESNAFIN ELEKTRİKTE İNDİRİM TALEBİ

Spread the love

  SOKAĞI AYDINLATAN ESNAFIMIZIN ELEKTRİĞİNE DE İNDİRİM BEKLİYORUZ

 Polatlı da özellikle Polatlı Bakkallar ve Bayiler esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar’ın sık sık gündeme taşıdığı esnafa yönelik elektrikte indirim   uygulaması talebini  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bir kez daha devlete seslenerek  dile getirdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bir kez daha devlete seslenerek  esnafın elektrik  faturasına indirim talebinde bulundu. Polatlı da  esnaf odaları temsilcilerinin sık sık dile getirdiği  Elektrik kullanım tutarlarında  esnafa yönelik indirim uygulansın “ istemine   bir kez daha  TESK  dillendirdi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada “Bakkalın, kasabın buzdolabı, et çekme makinası, terzinin ütüsü gibi cihazlarla her gün kullanımı muhakkak olan lamba, ışıklı levhalar artık bu fiyatlardan dolayı esnafımız faturalarını ödemekte güçlük çekiyor. Sanayi sektörüne uygulanacak olan yüzde 12’lik indirimin esnaf ve sanatkar kesimine de uygulanmalı. Ülkemizde 3’lü tarife sistemi var. Konutlar, sanayi ve ticaret. Bu da gösteriyor ki esnafımız konutlardan ve sanayiciden daha fazla elektrik faturası ödemektedir. Zaman kaybedilmeden indirim kapsamına esnafımız da alınmalı.”DEDİ.

HBR –Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR