Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemSELÇUKLU BULUŞMALARI

SELÇUKLU BULUŞMALARI

Spread the love

MÜFTÜ SELÇUKLU SOHBETLERİNDE GENÇLERLE BULUŞUYOR

Spot: Müftü Cihangeri “Selçuklu Sohbetleri”nde Gençlerle Buluştu

Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri, Polatlı Müftülüğü bünyesinde Selçuklu Kur’an Kursu ev sahipliğinde düzenlenen “Selçuklu Sohbetleri” programında gençler ile bir araya gelerek hem sohbet ediyor hem de Kuranı Kerim okuyor.

Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri Selçuklu buluşmalarında her hafta farklı konularda gençlerle istişare ederek  birlikte nama kılıp Kuranı Kerim Okuyorlar.

 Selçuklu Külliyesinde  gerçekleştirilen Selçuklu Buluşmasına  çok sayıda  genç eşlik ediyor. 

Polatlı Müftülüğünce yapılan açıklamada “Gençlik Koordinatörlüğümüzün  planlama ve yürütmesini yaptığı, Selçuklu Kur’an Kursunun  ev sahipliğinde ki, kütüphane ve sohbet odasında ‘Selçuklu Sohbetleri’ adı altında devam eden sohbet programlarımızın ikincisi İlçe Müftümüz Hayri Cihangeri’nin sohbetiyle devam etmektedir. Programa Karahamzalı köyü gençlik grubumuz, KYK yurdu öğrencilerimiz ve çok sayıda çalışan genç kardeşlerimiz katılım sağladı. Her perşembe akşamı, akşam ve yatsı namazı arası düzenlenmeye devam edilen etkinlikte, sohbet programı ardından cemaat ile namaz kılınıp, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.”ifadelerine yer verildi.

HBR Aysun Yılmaz Benli 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR