Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaGündemABB’NİN UCUZ ET PROJESİNE VATANDAŞ AKIN ETTİ

ABB’NİN UCUZ ET PROJESİNE VATANDAŞ AKIN ETTİ

Spread the love

 VATANDAŞ UCUZ ET ALMAK  İÇİN KUYRUK OLUŞTURDU

 Ucuza et almak isteyen vatandaşlar  Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı’na kurulan Başkent Mobil Market’in önünde ucuz et alabilmek için  uzun kuyruklar oluşturdu. Başkent Mobil Market  tırı  Polatlı’ya gelecek.   

 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan, “Uygun Fiyatlı Et Satışı” projesine  vatandaşlar yoğun talep gösterdi. Vatandaş yağan kara rağmen ucuz et alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi.    Vatandaşa yönelik projelerine bir yenisini daha ekleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, , Uygun Fiyatlı Et Satışı ile evine et girmeyen pek çok aileyi sevindirdi.   Başkent kart ile çocukların ayda bir de olsa et yemelerine imkân sağlayan Başkan yavaş   kasaplarda marketlerde kilosu  220 TL’den  satılan et için devreye girdi.  Ankara’nın 25 ilçesini dolaşacak olan  Başkent mobil Market  et satış tırı  kısa bir süre sonra Polatlı’ya gelecek. Market ve kasaplarda kilosu 190 TL civarında satılan kıymanın kilosu  Başkent mobil Markette 139,5 TL ye kuşbaşı ise  149,5 TL satılıyor.   Başkent Mobil Markette satılan et ile market ve kasaplarda satılan et arasında ciddi oranda bir fiyat farkı bulunuyor. Aradaki  fiyat farkı ise vatandaşın yüzünü güldürüyor. 

HAFTALIK PROGRAM SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TAKİP EDİLEBİLECEK

Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek uygulamada, hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında 25 ilçenin tamamında uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı gerçekleştirilecek.

Ankaralılar, Başkent Mobil Market’in haftalık satış programına sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecek.

 Hbr : Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR