Salı, Mayıs 7, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıZULÜM İLE ABAD OLANIN…

ZULÜM İLE ABAD OLANIN…

Spread the love

Zulüm güçlü bir kimsenin yasaya,vicdana aykırı olarak başkasına yaptığı acımasız işkencedir.
 ZULÜM İLE ABAD OLANIN,AHİRİ BERBAT OLUR.
 Günümüzde zulüm bir çok şekilde çeşitlendirilebilir.Lakin son zamanlarda tanımı bir kalıba sığdırması imkansız zulüm özellikle dindaş kardeşlerimizi sarmış durumda.
 Yer altını kazıp sinsi örgüt kurup insanlığı her türlü sömüren,KISIR TOHUM üreterek insan DNA siyla oynayan,iklimlerle oynayan,YAPAY deprem yapanlar,GAZZE’ye uygulanan soykırım,
 UYGUR türklerine uygulanan asimilasyon ve soykırım,
(Tanrıları öyle istiyormuş.Tanrı iyiliği emreder tüm inanç sistemlerinde.Bu nasıl bir tanrıymış)…
  BEDİR SAVAŞI 313 kişiyle kazanıldı,lakin 2 milyar insan olarak bir şey yapamıyoruz çünkü bütünlük yok ya da İMANIMIZ EKSİK.
 Başka ne denir ki?
 Türkiye zaten bir ATEŞ ÇEMBERİ içinde içte ve dışta.BOYKOT listelerinde sadece %21düşüş var ve biz bununla seviniyoruz diğer %79u demek ki ürünler indirime girdikçe alıyor bazı kesimler.
 1986 da PEREZ’e soruyorlar; ” Kuran’da devletiniz yıkılacak deniyor.
O da diyor ki;
 Kuran’da anlatilan Müslümanlar gelsin o zaman düşünürüz” diyor.
 HAKLI DEĞİL Mİ?
 Peki ülkemiz bu kadar ateş çemberi içindeyken,içte ve dışta bir çok tehdit altındayken savaş genelde erkeklerle olur demi?
 Ee çoğu dişileşirse elinde cımbızla mı savaşa gidecek?(Osmanlıda DELİLER diye bir askeri grup vardı.Bunlar ISLAK MERMER’E sürekli ellerini vurarak ellerini güclendirirlerdi.Bir AT’ı bile o tokatla yere indiriyorlardı.Kılıç kullanmadan sadece tokat ile karşı tarafı etkisiz hale getiriyorlardı.
 ‘OSMANLI TOKADI ‘deyimi buradan gelme.Şimdiki dişil  erkeklere o tokat lazım bence belki kendilerine gelirler.Bayan olunca para vermiyorlar artı askere gitmemek için bayan gibi giyiniyorsunuz nafile o ASKERLİK yapılacak gidenler insan evladı değil mi?)
 Batıyı alkışlıyorum duyarlılık gösteriliyor Gazze’ye karşı.
  Düşünsene Gazze’de UN almak için vurulduğunu.Her şeyin sınırı var fakat bu milletin KÖTÜLÜĞÜNÜN sınırı yok.
 İyi ki CEHENNEM VAR dedirtiyor bu tarz zulümler.
 Ortadoğuda bazılarının umrunda bile degil güzellik yarışması derdindeler bu aralar.
 Zulüm EV’lerde de oluyor.
Bir Hadisi Şerif’te;
 “Bazı kadınlar ve çocukları babası’nın gücünün üstünde isteklerde bulunuyor.(cinsiyet partisi,diş buğdayı partisi,çocuğun wc alışkanlığı partisi bunlar hep  israf)
 (valla sen DİŞ BUĞDAYI PARTİSİ yaparsın elit olacağım diye aslında çok israf,tekdüze ve deli saçması bir organizasyon)
Bunlara helal kazançla gücü yetmeyen baba HARAMa yönelmeye mecbur kalıyor(ne biçim erkeksin vs denilerek baba psikolojik olarak vuruluyor.Erkek adam ağlamaz da bu sosyal dayatmalara gelme.Niye ağlamasın insan değil mi?)
 Böylece harama yöneliyor.
Ve babanın felaketini karısı ve çocukları hazırlıyor(tabi bir kısmını tenzih ediyorum)
 Aslında masrafsız kadınında değeri bilinmiyor evde günlerce aynı hazır NODDLE yapan kadına kocası altın bilezik alıyor,sarma-dolma-mantı yapan kadın aşağilaniyor bu yanlış değerler hırs ve şekil değiştirmeye gidiyor.Sarma yapan kadın elini çekiyor yapmayan değerli oluyor diye.Saçını süpürge eden kadın değersizleşip,güzellik salonu mecmuası kadınları el üstünde tutarsanız KADIN bozulur,Kadın bozulursa MAALESEF çocuk da bozulur.Kadının bozulması erkeğinkinden daha tehlikelidir çünkü direkt çocuğa empoze edilir.Ve bu da ülkeyi dahi etkiler.

 Şöyle baktığımızda reklamlarda bile KOMŞU,görümce,elti ÇATLATAN YUMUŞATICI reklamı yapılıyor.Yani evinde o KİMYASAL KOKUYU aldığımızda fitne adı altında komşu,kaynana,görümce çatlatacağız.AKILLI adamın işi değil.Bu tarz şeyler karşımızdakilerin akıl seviyesini ölçmemiz için büyük fırsat.
 (Şahsen bir insanın ilmini,MANEVİYATINI,edebini kıskanmayı tercih ederim  diğerleri için kıskanan zaten hayatın anlamını kavramamış demektir)
 Bu tarz savaş,gereksiz masraflar hep zulümdür.
 Özellikle KALP KIRMAK ayrı bir zulüm en büyük felakettir.
 Zulüm yapandan çok,zulümü seyreden,engel olmayan daha aşağıdır.
 Helak olan kavimler gece teheccüde kalksa başını secdeden kaldırmasa bile sırf sustukları için banane dedikleri için HELAK olmuşlardır.
 SUSAN HELAK OLDU.(elinden birşey gelmiyorsa zulümü ilan et, o da olmuyorsa kalben buğzet)
 Bir AYET’TE;Yerdekilere MERHAMET ETMEYENE,GÖKTEKİLER MERHAMET ETMEZ.(Mazlum’un öcünü alacağı gün, zalimin zulmünden daha ÇETİN olacaktır)
 Madem kendine bu kadar güveniyorsan zulüm yap yada ZULÜME SUS.Sonra yarın bir gün ilahi adalette ağlama olur mu?
 Helallik almakta o kadar kolay olmayacak.
 Sen devam et!…
 -HAK’kın toprağında mülkün var deme,
 Dam ile harmanda hakkım var deme, Güçlüyüm ,kuvvetliyim,mevkim var deme
 ADAMI SIRTÜSTÜ YERE VURAN VAR,
 KARA KARINCAYI,GECE GÖREN VAR..
 (Aşık noksani)

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR