Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıKUDÜS ZULÜM ALTINDA

KUDÜS ZULÜM ALTINDA

Spread the love

Dünya’nın en pahalı sıvısı GÖZYAŞIDIR.İçinde %1 su %99 duygu bulunur.İşte KUDÜS’te bu gözyaşı her ramazan da TEKERRÜR(tekrar) ediyor.
Evla leke fe evla(KIRDIĞIN YERDEN KIRILACAKSIN İSRAİL)..
(Ayrıca bu zalimi aratmayan insancıklar da etrafımızda var,uzak ta aramaya gerek yok)
Bu devletcik! 1848 yılında kurulmaya başlandı.Onu  tanıyan ilk Arap Devleti Mısır, ilk müslüman devleti de NE YAZIK Kİ TÜRKİYE’dir. ABDÜLHAMİT’in zamanında Teodor HERZL’in Filistin’i istemeye karşılık şöyle demiştir;
“BU TOPRAKLAR KAN İLE ALINMIŞTIR,ANCAK KAN İLE VERİLİR”…

“33 SENE devletim ve milletim için çalıştım. Elimden geldiği kadar hizmet ettim. Hâkimim ALLAH, bunu muhakeme edecek ise Resulullah’tır. Bu memleketi nasıl bulduysam öyle teslim ediyorum. Hiç kimseye bir karış toprak VERMEDİM.Hizmetimi ancak Allah’ın takdirine bırakıyorum. NE ÇARE Kİ düşmanlarım bütün hizmetime kara çarşaf örmek istediler ve MUVAFFAK(başarılı) da oldular.
Beni evhamlı(kuşkulu) sanıyorlardı, HAYIR ben sadece GAFİL DEĞİLİM(2.ABDÜLHAMİT). Kudüs’e halının altına itelemiş toz muamelesi yapan bu mahlukata..Müslüman veya gayrımüslim DUYUN! Bu İsrail gereksizinin dünya’ya attığı KAZIĞI anladığınızda,aslında bütün dünyayı attığı kazığı anladığınızda, aslında bütün dünya’ya KUDÜS muamelesi yaptıklarını göreceksiniz. Bugün Kudüs için bir  DİRENİŞ göstermemek, düşmanı evimizde ağırlamaya devam etmektir.
Her Ramazanda MÜSLÜMANLARA aynı ZULÜM yapılıyor.
AMA YENİLECEKSİNİZ….
“ONLAR ÇOK AKILLIDIR, AMA ÇOK KORKAKTIRLAR”.
(Biz onların ürettiği markaları kullanmakla,onlara mermi,silah veriyoruz.Kınamak yetmez sofrada yediğimiz çoğu ürünün,deterjana kadar markası onlara ait.Dolayısıyla ücreti de onlara gidiyor.KENDİ ELLERİMİZLE KAFAMIZA SIKIYORUZ)
Korkaklıklarından dolayı hep GARGAT AĞACI dikiyorlar.
Sizinle ilgili AYET bize ferahlık,teselli veriyor.
 KUR’AN’da bunlarla ilgili  412 tane AYET geçiyor. “EY İsrail ! Çok az insan MÜSTESNA sözünüzde dönüyorsunuz ve hala da DÖNÜYORSUNUZ”…

BİZ kendimizi gevşetirsek yemin ediyorum Allah’ın huzuruna çıktığımızda bu siyonistlere ÜMMET-İ MUHAMMED’in böyle oluk oluk kanlarını akıtırlarken siz ne yapıyordunuz dediğinde hiç olmazsa biz kinimizi, nefretimizi artırdık, biz onlara karşı olan düşmanlığımızı ARTTIRDIK, biz onlara karşı olan dost olmadığımızı gösterdik demeliyiz.
ZULMÜ DURDUR.ZULME engel olamıyorsan da onu yay,onu da yapamıyosan içinden BUĞZ ET(kin tut)…
“ZALİMLERİN yaptıklarından ALLAH’ın habersiz olduğunu SANMA! Allah onların hesabını gözlerin DEHŞETTEN DONAKALDIĞI bir güne ERTELEMEKTEDİR(enbiya suresi)” 
Zulme sessiz kalan,onu örtbas eden onu işlemiş gibidir.
ZULME SUSAN HELAK OLDU.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR