Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÜNGÖR: ZALİM VE BARBARCA SALDIRILAR DERHAL   İVEDİLİKLE SON BULMALIDIR

GÜNGÖR: ZALİM VE BARBARCA SALDIRILAR DERHAL   İVEDİLİKLE SON BULMALIDIR

Spread the love

 Spot: MHP Polatlı İlçe Başkanı Güngör; “Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılar insanlık vicdanında derin bir endişeye ve infiale sebep olmaktadır” dedi .İsrail tarafından Mescidi  Aksa’ya yönelik saldırılarını kınayarak açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör “

İsrail’in  Mescid-i Aksa’da Müslüman kardeşlerimize karşı; öncelikle İslâm dünyasında, sonra da bütün bir insanlık vicdanında derin endişe ve infiale sebep olan saldırılarına her yıl olduğu gibi Mübarek Ramazan Ayı’nda yine başlamıştır. Başta bölge ve ülke halkları olmak üzere bütün İslâm dünyası ve dünya kamuoyu, barıştan ve sağduyudan yana herkes harekete geçerek güçlü bir tavır koymalı, dinimize karşı yapılan bu haince saldırılara artık ‘dur’ demelidir.

Günlerdir devam eden saldırıların şiddeti artarken, zalimler bölgede camilere getirdikleri giriş yasaklarıyla Müslüman kardeşlerimize karşı barbarlığa varan bir tutum içerisine girmişlerdir. Bütün gücünü en temelde işlediği binlerce insanlık suçu ve katliamlara rağmen dünyanın sessizliğinden alan Katil İsrail’in saldırılarını durdurmanın yolu tüm insanlığın ses vermesi, İslam dünyasının kınamaları aşan daha güçlü ve etkili tepkiler ortaya koyması, işgalin son bulması için samimi bir şekilde harekete geçilmesidir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dünya üzerinde nerede bir Türk varsa, Müslüman kardeşimiz yaşıyorsa haklı davalarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan Ayı’nda İsrail’in, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’da ibadet eden Müslüman kardeşlerimize yönelik haince saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bölgede gerilime sebebiyet veren zalim ve barbarca saldırıların ivedilikle son bulmasını temenni ediyorum.”dedi.

HBR AYŞE KÖKSAL

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR