Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıTÜRK DİZİLERİ YUVALARA DİNAMİT EKİYOR 2

TÜRK DİZİLERİ YUVALARA DİNAMİT EKİYOR 2

Spread the love

Televizyonda zengin ve güçlü karakterlerin yoğun şekilde alkol ve sigara tüketmeleri de ayrı bir kötü örnek…
Türk filmleri BİLİM,İLİME ÖZENDİRMİYOR? Kadınlar,Erkekler tarafından korunan zavallı durumdan çıkmalı,kadın bir karakter başrol,KURTARICI,TOPLUMU KALKINDIRAN bireyli diziler gelse…erkek egemenliği değil kütüphane,bilim merkezli bir ortam oluşturmalı biraz.
YETERİNCE ZEHİRLENDİK.
Çocuklarımız bu yaş da makyaj ve silaha özeniyor.
Bir kadın araba lastiğini değiştirmek için erkeği beklememeli(PRENSES,herşeyi ayağına bekleyen,kendini ilah sanan makyaj küpü kızlara ayrıca KIL OLUYORUM)…
Filmler FEMİNİSTLİK VE CİNSİYET KUTUPLAŞMASINDAN DA KURTULMALI.Yani erkek ve kadın çatışmak, rekabet etmekten de kurtarılmalı.
Kadınlar,erkekler yükselmek için bir karşı cinsi ezmek için de yarışmamalı…UZLAŞABİLİR,NORMAL KONULAR KONUŞULAN bireyler olunan…. (Örneğin MEVLANA’nın MESNEVİ kitabı bize ne mesaj veriyor,İBN-İ ARABİ KİM,ŞEMS TEBRİZİ KİM,Divan-ı Kebir de ne anlatılıyor.
ERZURUMLU İBRAHİM HAKKI MARİFETNAME’Sİ,Cihar-Yar-i Güzin kim peki, GAZALİ neyin nesi? Bi araştır..AMA YOK) ..
Kimseden bekleme..
EVET BUNA KENDİNDEN, ÇOCUĞUNDAN BAŞLAYABİLİRSİN…
EVET SANA DİYORUM ?…
Hem iyi bir anne,hem de iyi bir araştıran yani Erkeklerle çatışmak onu rakip görüp,EZMEK de bir MARİFET DEĞİL(ORTASI YOKKİ,cılkını çıkarıyoruz herşeyin)..
CİNSİYET ÇATIŞMASINDAN,ŞEHVETTEN KURTARILMALI DİZİLER…
Uzlaşmak önemli el ele verip sadece zayıf,ince kadının değil,kilolu kadının da önemsendiği, MAKYAJSIZ kadınların da trend olduğu diziler yapılmalı…Zenginliğin değil,ahlaklı olmanın önemli gösterildiği DİZİLER özendirilmeli…

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR